DESPRE ACADEMIE

Tabya Lash Academy este prima scoala de instruire profesionala in industria extensiilor de gene si sprancene fir cu fir din ROMANIA. Peste 300 de sesiuni-cursuri complete sustinute, peste 720 absolventi si 998 de diplome oferite, ceea ce dovedeste fidelitatea clientilor fata de programul complex lansat. Trainerii nostri, Tabya Tabuica si Inga Lascu, au experienta practica si profesionala de peste 7 ani in domeniu, sunt speakeri la Conferinte Internationale si judecatori la multiple concursuri de extensii de gene. Programa cursurilor este una complexa, extrem de atent realizata si updatata si la cerintele internationale, fiind suportul garantat de care cursantii au nevoie pentru a pune bazele unei cariere de succes in lash making.

CURSURI
AVANTAJELE ACADEMIEI
Suport si Consiliere post curs
Cursuri updatate la standardele internationale
Prima Academie de extensii de gene din Romania
Acces Gratuit la evaluare post cursuri
Traineri certificati si autorizati ca formatori
Cursuri organizate in regim intern si international
Discount-uri cumulative la produse, dupa fiecare curs absolvit ( 10%, 15%, 17%, 20%, 25%)
Discount-uri la toate seminariile si evenimentele organizate de Tabya Lashes
Materiale oferite Gratuit in timpul timpul cursului
Organizarea de tombole cu premii surpriza
Invitatii la expozitiile la care participam
Cursuri cu focus pe teorie si practica intensive
Tehnici inovatoare si dezvoltate in regim propriu
Rezultate garantate de trainer
Diploma recunoscuta international
Traineri, Speakeri si Jurati la multiple Congrese si Campionate internationale
Discount de 30% la produsele achizitionate in ziua cursului
Discount-uri personalizate la cursurile urmatoare
Grupuri restranse de 3-5 persoane la curs
Posibilitatea de distributie si colaborare cu brandul Tabya Lashes, Neicha, O’clair
Posibilitatea recomandarii pentru angajare
Locatie High Class, ambienta placuta si relaxanta
OFERTE

Tabya Lash Academy este prima scoala de instruire profesionala in industria extensiilor de gene si sprancene fir cu fir din ROMANIA. Peste 300 de sesiuni-cursuri complete sustinute, peste 720 absolventi si 998 de diplome oferite, ceea ce dovedeste fidelitatea clientilor fata de programul complex lansat. Trainerii nostri, Tabya Tabuica si Inga Lascu, au experienta practica si profesionala de peste 7 ani in domeniu, sunt speakeri la Conferinte Internationale si judecatori la multiple concursuri de extensii de gene. Programa cursurilor este una complexa, extrem de atent realizata si updatata si la cerintele internationale, fiind suportul garantat de care cursantii au nevoie pentru a pune bazele unei cariere de succes in lash making.

Organizam urmatoarele CURSURI:

>  CURS DE BAZA INCEPATORI EXTENSII DE GENE FIR CU FIR CLASICE

>  CURS TEHNICI DE VOLUM 2D+3D

>  CURS TEHNICI DE VOLUM 4-12D

>  ADVANCED MASTER CLASS 1-4D

>  CURS TWIN LASHES, by Tabya Tabuica

>  CURS KERATINE BROW & LASH LIFTING

>  PRIVE LASH TRAINING

Cursul de Incepatori, ce imbina perfect partea teoretica cu practica reprezinta primul pas pe care trebuie sa il realizezi pentru o cariera in lash making. Pentru persoanele care doresc aprofundarea cunostintelor si deprinderea tehnicilor de volum: 2+3D, Hollywood Effect , Rusian, Hyper avem in programul lunar date rezervate acestor cursuri.

Cea mai recenta inovatie in cadrul Academiei este cunoscuta prin Cursul de volum, bazat pe tehnica brevetata de Tabya Tabuica- TWIN LASH. Pasiunea și oroginalitatea au fost lucrurile care au motivat-o pe Tabya Tabuica în a dezvolta tehnici esențiale pentru extensiile de gene, imbogatind meniul cursurilor.

In cadrul Tabya Lash Academy sustinem cursantii, prin oferirea de avantaje multiple in urma cursurilor absolvite: procent cumulative la achizitia de produse, reduceri la urmatoarele cursuri, consiliere gratuita si indrumare in alegerea de produse potrivite. Programul cursurilor este extrem de accesebil, in grupe restranse de maxim 5 cursante.

Cursantii Tabya Lash Academy sunt astazi lash stilisti de TOP, se angajeaza si sunt recrutati imediat, renumele academiei oferind o reala sansa pentru o cariera de success.

Te asteptam in cadrul TABYA LASH ACADEMY, nr.1, in Romania!

Lasa-te inspirat si invata de la cei mai bun in domeniul lash making!

NEWSLETTER

Introduceti mail-ul dumneavoastra: