3-33D OMEGA VOLUME COURSE

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

In 2021 industria extensiilor de gene a devenit una extrem de variata, bogata in tehnici diverse care ne ofera posibilitatea de a personaliza cu brio acest serviciu pentru fiecare client/a.

Suna Acum

Pe langa tehnicile de volum ony by one, tehnici din banda si cele 5 tehnici Twin Lash care au un succes extraordinar nu doar in cadrul Tabya Lash Academy din Bucureti, dar si International, acum aducem in atentia voastra cursul Omega Volume.

Asadar, dragi lash artisti cu o experienta de minim 6 luni, va invitam la un curs de volume extreme O’mega Volume 3-33D cu trainerul nostru preferat pe acest tip de tehnica: Aliona Kaitan.

Aliona Kaitan este lash artist de 8 ani, iar de 7 ani este specializata pe tehnici manuale si volume extreme. Programul ei de munca este zilnic a cate 5-6 cliente, ceea ce inseamna ca timp de 7 ani ani ( facem exceptie primul an), a facut peste 8400 de aplicari/ intretineri. Ce ziceti, O experienta cu adevarat woow, nu?

Aliona, in calitate de speaker (practic) a bucurat participantii de la conferinta Top Lash Camp 2019 cu demonstratii live. De asemenea, a facut parte din acei 8 traineri la Lash Expo 2018 unde in doar o ora a reusit sa invete participantele realizarea de evantaie manuale, fara efort.

Cursul este 90% practic si 10% teorie!

Ce vei invata la acest curs?

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

PROGRAMUL CURSULUI:

10:00-10:30 Introducere si Teorie
10:30 – 13.30
Practica Formarea Evantaielor
13:30 – 14:00
Pauza de masa (asigurata de Tabya Academy)
14.00 – 18:00
Practica pe Model 

* Nu sunt asigurate modele in cadrul cursului

PRETUL CURSULUI OMEGA VOLUME 3-33D:

PRET CURS: 350 euro

Ce nu vei invata la cursul O’Mega Volume?

CURS OMEGA VOLUME 3-33D

Dragi lash artisti cu o experienta de minim 6 luni, va invitam la un curs de volume extreme O’mega Volume 3-33D cu trainerul nostru preferat pe acest tip de tehnica: Aliona Kaitan.

Registration Form