4-18D TWIN LASH VOLUME COURSE

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

In baza experientei vaste in lash making si prin cunoasterea necesitatilor clientilor, Master Lash Trainer International: Tabya Tabuica a dezvoltat o serie de tehnici care corespund perfect exigentelor clientelor. A optat pentru tehnici extra rezistente si volum, gandindu-se si la coordonarea lash artistilor care doresc sa isi eficientizeze timpul de lucru pentru procedura de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene. Pasiunea, inovația si exigenta au fost lucrurile care au motivat-o pe Tabya Tabuica în a pune bazele cursul TWIN LASH.

Suna Acum

CURSUL TWIN LASH VOLUME

Daca ati ramas incantate/incantati de noul CONCEPT in domeniul extensiilor de gene, inventat si brevetat chiar aici in Romania de Tabya Tabuica si echipa sa, va invitam sa va inscrieti la curs si sa invatati tehnica predata de insasi Tabya Tabuica.

TABYA LASH ACADEMY, prima Academie de extensii de gene din ROMANIA, ofera cursul specializat TWIN LASH VOLUME, atat in Bucuresti, cat si in alte orase si tari (la cerere).

Cui ii este dedicat cursul?

Tehnica brevetata TWIN LASH reprezinta optiunea comerciala ideala, orientata catre cerintele clientilor finali. Tehnicile Twin Lash deja au devenit populare international si se bucura de succes in Italia, Ucraina, Elvetia, Spania si in tarile unde conditiile meteo, precum umiditatea influienteaza rezistenta extensiilor de gene. Astfel, acest curs il dedicam lash stilistilor avansati, cu experienta zilnica in domeniul aplicarii extensiilor de gene si initiativa in dezvoltarea carierei, care deja realizeza volume 1-3D si doresc sa reinventezi gama de servicii in salon/cabinet si vor sa ofere clientelor mai mult volum si rezistenta extensiilor de gene.

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

CONTINUTUL CURSULUI:

CE OBTII IN URMA CURSULUI?

AVANTAJELE CURSULUI:

INFORMATII UTILE:

CURS TWIN LASH VOLUM 4 -18D

Daca ati ramas incantate/incantati de noul CONCEPT in domeniul extensiilor de gene, inventat si brevetat chiar aici in Romania de Tabya Tabuica si echipa sa, va invitam sa va inscrieti la curs si sa invatati tehnica predata de insasi Tabya Tabuica

PROGRAMUL CURSULUI:

*include partea teoretica si practica pe model

10:00 – 12:00 Teorie (nu asteptam cursantele care intarzie);
12:00 – 13:00 Pauza de Pranz (oferit din partea Tabya Lash Academy)
13:00 – 20:00 Practica pe model (7 ore);* recomandam ca fiecare cursanta sa aiba modelul sau, care sa se prezinte in ziua si la ora stabilita de trainer. Nu sunt asigurate modele in cadrul cursului.

*Produsele din timpul lucrului sunt asigurate de Tabya Lash Academy;

PRETUL CURSULUI:

DURATA: 1 zi

PRET: 350 euro

Registration Form