ABECEDARUL CURBURILOR IN EXTENSII DE GENE

ABECEDARUL CURBURILOR IN EXTENSII DE GENE

Gama diversificata a extensiilor de gene plasata in categoria produselor de beauty de lux, va va uimi cu un design unic si caracteristici care individualizaeaza fiecare tipologie, prin curburi, texture si lungimi specific. Extrem de pigmentate, cu fire flexibile si matasoase la atingere, comode la purtare, genele TabyaLashes va vor cuceri instant.
Este dovedit experimental faptul ca genele isi mentin curbura definite si nu se depigmenteaza, chiar si la temperaturi inalte si conditii extreme.

Extensiile de gene TabyaLashes proiecteaza idealul de frumusete si ofera experienta “fashion-fusion”, pentru lash stilisti si clienti. Va invitam sa cunoasteti caracteristicile curburilor TabyaLashes si pentru fiecare in parte vom exemplifica cu cate o imagine.

A+ Reprezinta cea mai naturala curbura, potrivita pentru realizarea efectului intens de “cat eye” si „eyeliner efect”, caci alungeste ochii. Majoritatea clientelor care lucreaza cu acesata curbura, spun ca ofera un look subtil si sofisticat. Se potriveste si persoanelor “conservatoare”, carora poate le este frica de ideea de extensii de gene. Tips by Tabya: scade minim 3 lungimi la coltul extern, la fiecare lucrare!

Inspira un look natural, potrivit in orice moment. Puteti realiza lucrari de exceptie, oferind un aer elegant lucrarii. De asemenea, se alege curbura B si pentru interioare, acolo unde genele naturale sunt mai drepte. Curbura B este perfecta pentru a pune in evidenta diverse stylinguri precum Blossom si Wet look.
Tips: Recomandam curbura B si lash artisitilor juniori, avand o suprafata de cuplare excelenta pe suprafata firelor naturale!

B+ Reprezinta o curbura intermediara, intre B si C. De cele mai multe ori spunem despre curbura B+, ca mergi la sigur”. Este adesea preferata de majoritatea lash artistilor, pentru ca ofera libertate de creatie si reprezinta acea curbura perfecta pentru toate fizionomiile. Alegand forma adecvata pentruclienta, poti face adevarate minuni cu aceasta curbura. B+ este suficient de curbat si elegant, rafinat.

C Ofera efect de ridicare, lifting.Vizual mareste volumul realizat O lucrare cu aceasta curbura se face mereu remarcata, chiar si in lungimi scurte. C-ul este sexy, iti transforma privirea. Este si va fi mereu o curbura la moda., asa ca trebuie sa nu lipseasca din rechizita de lucru.

C+ Daca iubesti sa realizezei lookuri “extravagante” si clientele tale apreciaza o curbura intensa, atunci C+ este raspunsul la ceea ce iti doresti. Sa iti spunem un secret: camufleaza pleoapa lasata a clientei cu genute de curbura C+ spre exteriorul ochilor! Este curbura adecvata pentru genele biologice care cresc descendent.                                    

L „Eyeliner efect„, acestea sunt cele mai sugestive cuvinte pentru a caracteriza curbura L. Extensiile de gene cu aceasta curbura ofera posibilitatea de a crea un design special, cu efect de lifting. Se asociaza cel mai bine cu forma vulpita. Nu se recomanda pentru genele naturale cu directia de crestere descendenta.

L+ Fata de curbura L, L+ are varful mai curbat. Se lucreaza usor cu aceasta curbura, datorita “piciorusului” ce confera stabilitate. Este si aceasta o curbura intermediara, din “familia” L Collection, pe care fiecare lash stilist trebuie sa o testeze. Reprezinta o formula intre curbura L si C, oferind un puternic lifting si gene curbate spre varf.

ML Cea mai noua curbura, care creaza dependenta. Este o combinatie a curburii L cu L+. Se potriveste mai multor tipologii de cliente si este deja in topul preferintelor clientelor noastre. Cu siguranta aceasta curbura o sa fie asimila de trendul in materie de extensii de gene 2021. Ofera efect concomitent de alungire si lifting/ridicare.
Tips: Datorita unghiului rotunjit de la baza, genele cu aceasta curbura sunt usor de aplicat, cigar si pentru incepatori.

Speram ca prin acest articol sa va fi oferit detaliile de care aveti nevoie atunci cand alegeti curburile potrivite, pentru gama de extensii TabyaLashes. Va reamintim ca indiferent de ce curburi alegeti, avem activa la casetele de extensii gene

Pentru a testa produsele dorite si pentru a ridica direct comenzile, va asteptam in show roomul nostru din Intrarea Catedrei, nr.17-23, parter. Cei pasionati de shoppingul online, ne gasiti pe www.tabya.beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *