CURS EXTENSII GENE VOLUM 1D - 5D

Curs Extensii Gene de Perfectionare Advanced Master Class 1-5D

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

Te asteptam in cadrul TABYA LASH ACADEMY, prima academie dedicata extensiilor de gene din in Romania! Lasa-te inspirat si perfectioneaza-ti tehnicile de volum One by One 1-5D cu Master Lash Trainer de 10 ani Tabya Tabuica, Speaker si Jurat recunoscut International.

Suna Acum

Noul program complex al cursului ADVANCED MASTER CLASS 1-5D, este creat, brevetat si adaptat standardelor Internationale exclusiv de presedintele comisiei de stilizare gene P.A.D.I.R - Tabya Tabuica.

La Tabya Lash Academy s-au format pana acum peste 3467 de specialisti unici nationali si internationali , care astazi sunt stilisti de Top in aceasta industrie. Programul complex ofera instruire si cursuri speciale create pentru fiecare etapa din viata profesionala a Lash Artistului, oferind peste 17 tipuri de cursuri Live si Online, de la incepator pana la Trainer si Speaker. Astfel cursantii nostri incepatori revin cu drag pentru perfectionari, tehnici diverse de volum, seminarii si workshop-uri educative care ii plaseaza de fiecare data la un nivel tot mai inalt profesional.

Cursul Advanced Master Class

Cursul Advanced Master Class este recomandat specialistilor cu o experienta de minim 3 luni de la cursul de baza 1-3D. Scopul cursului este de a perfectiona cunostintele deja cunoscute si de a introduce noi tehnici teoretice si practice pentru imbunatatirea calitatii lucrarilor comerciale si de concurs.

Tehnicile de predare in acest curs sunt unice si diversificate, special create pentru a trece la urmatorul nivel in industria extensiilor de gene - Master Lash Artist.

Cursantii Tabya Academy se angajeaza usor si sunt apreciati in intreaga lume datorita imaginii profesionale a trainerilor nostri.

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

Obiectivele Cursului Advanced Master Class 1-5D:

TEME BONUS:

AVANTAJELE CURSULUI:

INFORMATII UTILE:

CURS EXTENSII GENE VOLUM 1D - 5D

Tehnicile de predare in acest curs sunt unice si diversificate, special create pentru a trece la urmatorul nivel in industria extensiilor de gene - Master Lash Artist.

PROGRAMUL CURSULUI:

Teorie ONLINE5 ore ( Acces cu o saptamana inainte de curs si 2 saptamani dupa partea practica)

PRACTICA 1 ZI:
11:00 – 17:30 Practica pe Model
17:30 – 18:00 Inmanarea Diplomelor, Poze, Shopping

PRETUL CURSULUI ADVANCED MASTER CLASS 1-5D

PRET : 400 EURO
PRET CURSANTE TABYA ACADEMY: 350 EURO

AVANS: 100 EURO reprezentand rezervarea locului

*NU se asigura modele in cadrul cursului

*Avansul nu se returneaza, in schimb se poate modifica perioada cursului cu minim 2 saptamani inainte

Formular de inscriere