CURS INCEPATORI EXTENSII GENE 1-3D

CURS DE BAZA ACREDITAT EXTENSII DE GENE FULL VERSION 2 IN 1: curs de baza extensii de gene fir cu fir 1D & curs de initiere in volum 2-3D

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

Te asteptam in cadrul TABYA LASH ACADEMY, prima academie dedicata extensiilor de gene din in Romania! Lasa-te inspirat si invata sa aplici extensii de gene cu Master Lash Trainer de 10 ani Tabya Tabuica, Speaker si Jurat recunoscut International. Noul program complex al cursului de baza, este creat, brevetat si adaptat standardelor Internationale exclusiv de presedintele comisiei de stilizare gene P.A.D.I.R - Tabya Tabuica.

Suna Acum

Tehnicile de predare in acest curs ridica sansele fiecarui cursant sa devina un adevarat profesionist chiar de la bun inceput.

Tehnicile de predare in acest curs ridica sansele fiecarui cursant sa devina un adevarat profesionist chiar de la bun inceput.

La Tabya Lash Academy s-au format pana acum peste 3467 de specialisti unici nationali si internationali , care astazi sunt stilisti de Top in aceasta industrie. Programul complex ofera instruire si cursuri speciale create pentru fiecare etapa din viata profesionala a Lash Artistului, oferind peste 17 tipuri de cursuri Live si Online, de la incepator pana la Trainer si Speaker.

Astfel cursantii nostri incepatori revin cu drag pentru perfectionari, tehnici diverse de volum, seminarii si workshop-uri educative care ii plaseaza de fiecare data la un nivel tot mai inalt profesional.

Cursantii Tabya Academy se angajeaza usor si sunt apreciati in intreaga lume datorita imaginii profesionale a trainerilor nostri.”

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1, ofera posibilitatea de a studia concomitent notiunile teoretice si practice de baza a extensiilor de gene si initiere in volumul 2-3D.

Programul Special Avansat permite studierea Step by Step fara nicio graba, ceea ce garanteaza o insusire a informatiilor teoretice si practice cu 48% mai bine decat alte programe anterioare.

Cursul Full Version este impartit in 2 etape si 6 Module: Teoria se face online timp de 3 saptamani ( 15 ore) pe platforma profesionala , iar Practica 3 zile in Academia Tabya, Bucuresti.

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

Obiectivele cursului de baza Full Version 1-3D:

TEME INCLUSE BONUS ( Modul 6):

AVANTAJELE CURSULUI:

INFORMATII UTILE:

CURS INCEPATORI EXTENSII GENE 1-3D

Tehnicile de predare in acest curs ridica sansele fiecarui cursant sa devina un adevarat profesionist chiar de la bun inceput.

PROGRAMUL CURSULUI:

TEORIE ONLINE – 15 ore acces 3 saptamani

 PRACTICA 3 ZILE fizic in cadrul TABYA ACADEMY BUCURESTI

PRETUL CURSULUI DE BAZA FULL VERSION 1-3D:

Fara KIT – 600 EURO
Cu KIT COMPLET – 830 EURO ( Valoarea Kitului Tabya Premium este de 230 euro).

Oferta promotionala 2023: 750 euro (Kit inclus in valoare de 230 euro)

*NU se asigura modele in cadrul cursului

Posibilitatea de a achita in 3 rate
Rezervare curs 100 euro
Rata 2 cu minim 72 de ore inainte de a primi acces la TEORIE.
Rata 3 in prima zi a cursului practic inainte de a incepe.

*Taxa organizare examen acreditat se achita separat (100 euro)

*Avansul nu se returneaza, in schimb se poate modifica perioada cursului cu minim 2 saptamani inainte

Formular de inscriere