Delivery

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Costurile de livrare sunt:

  1. GRATUIT PENTRU COMENZILE A CAROR VALOARE DEPASESTE 300 RON
  2. 13 RON + TVA PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 300 DE RON, IN BUCURESTI
  3. 17 RON + TVA PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 300 DE RON, IN TARA. (EXCEPTIE FAC ADRESELE CU EXTRA KILOMETRI)

In functie de momentul preluarii comenzilor dumneavoastra acestea se vor livra astfel:

  • COMENZI PLASATE DE LUNI PANA VINERI PANA IN ORELE 16:00 SE EXPEDIAZA INTR-O PERIOADA DE MAXIM 1-3 ZILE.
  • COMENZI PLASATE DE LUNI PANA VINERI DUPA ORA 16:00, SE EXPEDIAZA INTR-O PERIOADA DE MAXIM 1-4 ZILE.
  • COMENZI PLASATE IN ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA, SE EXPEDIAZA INTR-O PERIOADA DE MAXIM 2-4 ZILE.

Fiecare comanda realizata de catre dumneavoastra va fi insotita de un email de confirmare din partea noastra, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

Produsele se livreaza prin Fan Curier, in 24 ore in principalele localitati si maxim 48 ore lucratoare in restul localitatilor, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va reusi sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscal constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facuta si cu nevoile acestuia.

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. si rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit conform uzantelor legii romanesti.