Din păcate acest articol este disponibil doar în Engleză Americană. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un adevarat profesionist este întotdeauna gata să se dezvolte și să meargă mai departe în cariera sa si astfel devine responsabil de viitorul sau profesional.

Lash artistii din Romania si din mediul international se vor reuni in cadrul evenimentului unic TOP LASH CAMP 2018, timp de 3 zile, pentru o experienta de neuitat, in domeniul lash making. Acest eveniment va fi punctul de control in dezvoltarea si evolutia tehnicienilor extensiilor de gene. Top Lash Camp 2018 va aduce pe scena cei mai buni traineri si speakeri nationali si internationali, care se vor implica activ in transmiterea informatiilor despre propriile tehnici cu renume-trade mark, despre experiente, planuri si tendinte in industria Lash Making-ului.

Save the DATE 7-9 august 2018, locatie: Hotel SPORT ANA HOTELS, POIANA BRASOV.

Top Lash Camp este un proiect diferit fata de alte evenimente mondiale organizate  pana acum, focusarea fiind dintr-o perspectiva multilevel: practica, tehnici de lucru, sanatatea specialistului si a clientului, situatii dificile, business si marketing.

Top Lash Camp Este primul eveniment in care 3 zile vor fi dedicate exclusiv domeniului de extensii gene.

Formatul evenimentului este de asemenea unul eterogen, un concept tip “cantonament”, unde lash artistii, speakerii si sponsorii programului educational Top Lash Camp, vor fi impreuna 24/24. Acest program permite lash stilistului sa comunice direct cu speakerii, sa formeze relatii noi cu alti specialisti, schimb de experienta si chiar legarea noilor parteneriate pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul Eyelashes.

Work Shop-urile si Live Demo-urile sunt inovatia si avantajul care face ca TOP LASH CAMP sa fie total diferit si o noutate nu doar in ROMANIA!

Top Lash Camp va da nastere noilor stele in domeniul Lash Makingului prin intermediul Premiilor TOP LASH AWARDS 2018. Castigatorii vor fi remunerati si vor primii cupe ce le valorifica parcursul profesional la Top Lash AWARDS.

Chiar daca esti incepator in domeniu, TOP LASH AWARDS iti permite participarea printr-o nominalizare speciala TOP JUNIOR LASH ARTIST. Nominalizarile se vor face pe fiecare zona din Romania, pentru 16 orase principale din tara si la nivel international. Cum te inscrii si alte detalii gasesti AICI (link)

Top Lash CAMP este o posibilitate unica pentru a vedea si chiar testa mai multe tehnici de lucru in doar 3 zile, sub supravegherea a peste 15 speakeri. Ne propunem sa va cucerim cu  tematici in premiera mondiala, ceea ce reprezinta un reper extraordinar fata de participarea la alte conferinte. TOP  LASH CAMP este evenimentul de care trebuie sa profiti pentru a iesi din zona de comfort si sa incepi sa te dezvolti in acest domeniu intens si de ce nu, sa-ti deschizi propria afacere.

Top Lash Camp va ofera si formatul de Conferita prin prezentarile sustinute de   speakeri in Congress, cu demonstratii video si tipsuri pe care nu le vei gasi la cursuri.

Temele si materialele vor fi extrem de variate, cu compozitii inovatoare si analizate de organizatorului evenimentului: Tabya Lashes. Grupul Tabya este cel mai vechi furnizor din tara al produselor profesionale de extensii gene din Romania. Astfel, prin experienta pe piata din domeniu stie exact care sunt necesitatile Lash Artistilor din 2018 si in acest mod alegerea temelor si a speakerilor invitati garanteaza nu doar un eveniment remarcabil, ci consistent si de viitor.

Daca stați departe de astfel de evenimente riscați să pierdeți ceea ce va fi un avantaj pentru concurenții dvs. și vulnerabilitatea din partea dvs.

Tabya Lashes Group, organizatorul evenimentelor TOP LASH CAMP SI TOP LASH AWARDS depunde eforturi pentru ca evenimentul sa satisfaca toate aspiratiile participantilor si sa le aduca mai multe cunostinte si multumire in urma participarii.

It’s TIME For TOP LASHES!

DATE PERSONALE (OPTIONAL)

DATE DESPRE FIRMA (OPTIONAL)
INSCRIERE CURS

Doresc sa ma inscriu la mai multe nominalizari !

DATE PROFESIONALENEWSLETTER

Introduceti mail-ul dumneavoastra: