DISPOZITIV TAIERE BANDA ADEZIVA

34.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dispenserul vine in ajutorul lash artistilor pentru a usura munca in timpul procedurii de aplicare extensii gene. Acesta taie cu usurinta benzile, la dimensiunea dorita pentru a fi gata de aplicare.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in România si Internațional 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Dispozitivul pentru taierea benzilor vine în ajutorul Lash Artistilor pentru a facilita munca în timpul procedurii de aplicare a extensiilor de gene. Acest dispozitiv practic și inovator este conceput pentru a tăia cu ușurință benzile la dimensiunea dorită, ajutând la izolarea genelor pentru a fi pregătite pentru aplicare.

Procesul de aplicare a extensiilor de gene poate fi uneori laborios. Iar unul dintre pașii critici reprezinta pregătirea corectă a zonei de lucru. Dispenserul pentru extensii de gene elimină provocările asociate tăierii benzilor la dimensiunea potrivită. Acesta ofera o soluție rapidă și precisă pentru Lash Artisti.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, Lash Artistul poate tăia cu ușurință benzile la dimensiunea exactă necesară chiar si pentru ridicarea pleoapei. Aceasta nu numai că economisește timp, dar asigură și o tăiere uniformă și precisă.

Un alt beneficiu major al dispenserului este confortul pe care îl oferă atât pentru Lash Artist, cât și pentru client. Tăierea rapida a benzilor reduce timpul necesar pentru procedură și asigură un aspect final impecabil al extensiilor de gene.

În concluzie, dispenserul pentru extensii de gene este un instrument indispensabil în trusa oricărui Lash Artist. Simplu în utilizare, eficient și durabil, acest dispozitiv își merită cu siguranță locul în arsenalul de lucru al fiecărui profesionist în domeniul extensiilor de gene.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.03 kg
Dimensiuni5 × 3 × 5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU CUTTERWHITE Categorie: Etichete , ,