SET FISA CLIENT EXTENSII GENE 100 BUC

169.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Fisa ideala pentru orice stilist de gene! Te va ajuta sa monitorizezi si sa iti fidelizezi clientii. Completand aceasta fisa vei avea o evidenta clara, despre toate caracteristicile produselor si schemelor utilizate. Astfel vei putea oferii servicii din ce in ce mai bune, sa adaptezi produsele compatibile clientului respectiv si totodata sa monitorizezi eficienta produselor!Setul contine 100 de fise.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Fisa ideala pentru stilistul de gene reprezintă un instrument esențial în gestionarea eficientă a clienților și a serviciilor oferite. Este un document care poate face diferența între o experiență satisfăcătoare pentru client și una excepțională.

Cum iti vine in ajutor fisa clientului?

1. Notezi toate informatiile despre produsele folosite la fiecare clienta in parte, iar in cazul in care clienta intampina probleme (alergie, rezistenta scazuta) stii exact ce sa schimbi. 

2. Ai mappingul la indemana si poti personaliza in cazul in care doresti sa faci o schimbare sau rezultatele nu sunt cele dorite.Vei reusi sa intelegi exact ce schimbare sa executi fara stres

3. Iti scurteaza durata procedurii, avand la indemana toate informatiile despre clientele din ziua respectiva. Esti pregatita cu toate produsele si informatiile pentru a executa un set de extensii de gene perfect! 

4. Organizare si profesionalism!

Principala sa funcție este să permită stilistului să monitorizeze și să fidelizeze clienții. Prin completarea acestei fișe pentru fiecare client, se creează o legătură între stilist și client, oferindu-se astfel o atenție personalizată.

Fisa conține toate informațiile necesare pentru a ține evidența tuturor caracteristicilor produselor și schemelor utilizate în timpul procedurilor. Astfel, stilistul are acces rapid la istoricul fiecărui client și poate oferi recomandări mai precise, adaptate nevoilor individuale.

Monitorizarea eficienței produselor este un alt aspect important al utilizării acestei fișe. Prin înregistrarea produselor folosite și a rezultatelor obținute, stilistul poate evalua ce funcționează cel mai bine pentru fiecare client. Astfel poate ajusta procedura în consecință. Acest lucru duce la îmbunătățirea continuă a serviciilor și la satisfacția crescută a clienților.

Setul de 100 de fise oferă suficient spațiu pentru a acoperi nevoile unui stilist. Cu o fisa pentru fiecare client, stilistul poate menține o evidență clară și organizată a activităților sale. Aceasta este o modalitate eficientă de a gestiona fluxul de lucru și de a asigura că niciun detaliu nu este omis.

Folosind fisa ideala pentru stilistul de gene, acesta poate oferi servicii din ce în ce mai bune clienților săi. Fiind conștient de preferințele și nevoile fiecărui client. Poate adapta produsele și tratamentele pentru a obține cele mai bune rezultate. În plus, fisa ajută la creșterea loialității clienților, deoarece aceștia apreciază atenția și profesionalismul oferite.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate1.5 kg
Dimensiuni21 × 15 × 3.5 cm
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU FISACLIENT Categorie: Etichete , , ,