INEL PENTRU ADEZIV CU SEPARATOARE 100 BUC

45.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

100 buc/set

Recipientul ideal pentru adeziv care iti va grabi procesul de aplicare a extensiilor de gene, in special pentru realizarea evantaielor, datorita striatilor de pe margine. Inelul este dintr-un plastic special care nu modifica formula adezivului si nu grabeste procesul de polimirizare.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Inel pentru adeziv cu separatoare:

Inelul suport pentru adeziv este un accesoriu esențial în crearea evantaielelor pentru extensiile de gene. Prevăzut cu separatoare, acesta este ideal pentru a organiza și menține adezivul în condiții optime pentru aplicare.

Inelul se poartă pe degetul arătător al mâinii stângi (sau drepte, în cazul aplicării cu stânga). Atunci când este plasat corect, inelul permite accesul ușor la adeziv, facilitând procesul de creare a evantaielelor.

Este important de menționat că persoanele sensibile și alergice ar trebui să evite utilizarea acestui tip de inel pentru adeziv. Deoarece adezivul se află în proximitatea nasului și poate fi inhalat cu usurinta. În astfel de cazuri, se recomandă utilizarea adezivilor din noua generație. Acestia nu produc vapori exagerati și reduc riscul de reacții alergice.

Pentru întreținerea inelului, acesta poate fi curățat cu un remover tip gel sau lichid, dezinfectat corespunzător, spălat, uscat și apoi reutilizat. Este important să nu aplicăm adeziv peste alte picături vechi sau uscate, pentru a evita încurcarea și prelungirea procesului de aplicare.

Prin utilizarea inelului suport pentru adeziv, vei observa o îmbunătățire semnificativă a eficienței și a controlului în timpul aplicării extensiilor de gene, permițându-ți să obții rezultate perfecte cu ușurință și profesionalism.

Tabya Academy

Tabya Lashes


Informații suplimentare

Greutate0.03 kg
Dimensiuni7 × 7 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU NEINELEVANTAI Categorie: Etichete , , , ,