PAD PROTECTIV PENTRU PLEOAPE

22.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Padurile autoadezive pentru ochi se pot utiliza atat pentru aplicarea extensiilor de gene, cat si pentru aplicarea machiajului. Acestea protejeaza pielea sensibila de sub ochi. Totodata este utilizat cu rol de sablon pentru a realiza o linie perfecta atunci cand aplicati fard de pleoape sau creion de ochi.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Padurile autoadezive pentru ochi sunt accesorii esențiale în kit-ul oricărui profesionist al machiajului sau al unui entuziast al frumuseții. Acestea sunt versatile, fiind folosite atât pentru aplicarea extensiilor de gene, cât și pentru machiajul zilnic. Cu o construcție autoadezivă, ele sunt ușor de aplicat și oferă o aderență sigură, fără a lăsa reziduuri.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale padurilor autoadezive este protejarea pielii sensibile de sub ochi. Pe lângă aceasta, padurile autoadezive sunt folosite și ca șablon pentru a realiza o linie perfectă atunci când aplicați fard de pleoape sau creion de ochi. Ele oferă o linie precisă și uniformă, facilitând aplicarea produsului și obținerea unui aspect impecabil.

Indiferent dacă sunteți profesionist în domeniul frumuseții sau un începător entuziast, padurile autoadezive sunt un must-have în trusa de machiaj. Ele vă ajută să obțineți un machiaj profesional în confortul casei dumneavoastră. Acestea oferind un suport stabil și sigur pentru aplicarea extensiilor de gene sau a machiajului.

Utilizarea padurilor autoadezive face experiența de machiaj mai eficientă și mai plăcută. Ele vă permit să obțineți rezultate precise și uniforme într-un timp mai scurt, fără a vă face griji cu privire la corecții sau la eventuale erori.

În concluzie, padurile autoadezive pentru ochi sunt accesorii esențiale pentru un machiaj impecabil. Folosite atât pentru aplicarea extensiilor de gene, cât și pentru machiajul zilnic, ele oferă protecție și precizie, transformând fiecare aplicare într-o experiență plăcută și eficientă. Investiți în padurile autoadezive și adăugați un instrument esențial în arsenalul dumneavoastră de frumusețe.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.03 kg
Dimensiuni5 × 4.5 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU PADTEXTIL Categorie: Etichete , , ,