PENSULA FINA PENTRU SAMPONAREA GENELOR

22.00 lei Tva inclus

Out of stock

Pensula pentru curatarea extensiilor de gene, genelor naturale, pleoapelor. Perii sunt foarte moi si permit cu usurinta eliminarea reziduuriilor. Se recomanda impreuna cu spuma de curatare.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Pensula pentru curatarea extensiilor de gene, genelor naturale si pleoapelor.

Pentru a menține sănătatea ochilor și rezistența extensiilor de gene, se recomandă utilizarea zilnică a Cleansing Eye Mousse. Aceasta se foloseste impreuna cu pensule special concepute, atât dimineața, cât și seara.

Cleansing Eye Mousse este un produs delicat și eficient. Formulat special pentru curățarea delicată a extensiilor de gene și a zonei din jurul ochilor. Spumă sa bogată și fină îndepărtează cu blândețe impuritățile, resturile de machiaj și uleiurile în exces. Fără a afecta extensiile sau pielea delicată din jurul ochilor. Folosită zilnic, dimineața și seara, această spumă ajută la menținerea igienei ochilor și prelungirea duratei de viață a extensiilor de gene.

Pentru a asigura o curățare eficientă și delicată, se recomandă utilizarea pensulei speciale împreună cu Cleansing Eye Mousse. Această pensulă este concepută ergonomic, cu peri moi și flexibili. Pentru a curăța cu blândețe fiecare fir de gene și a îndepărta impuritățile din zona ochilor. Utilizarea pensulei zilnic, dimineața și seara, ajută la prevenirea acumulării de reziduuri. Si totoadata pentru menținerea sănătății ochilor și a extensiilor de gene.

Folosirea unei pensule moi pentru spălarea ochilor aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și igiena oculară.

1. Curățare delicată: Pensula moale și flexibilă permite o curățare delicată a zonei din jurul ochilor și a genelor, îndepărtând impuritățile și resturile de machiaj fără a irita pielea sau ochii.

2. Prevenirea iritațiilor: Datorită periilor moi, pensula reduce riscul de iritare a pielii și ochilor în timpul spălării, fiind ideală pentru cei cu pielea sensibilă sau cu ochii sensibili.

3. Îndepărtarea eficientă a machiajului: Perii moi și flexibili ajută la îndepărtarea eficientă a machiajului din zona ochilor, inclusiv a rimelului și a fardului de pleoape, fără a deteriora genele sau a irita ochii.

4. Prevenirea infecțiilor: Utilizarea regulată a unei pensule moi pentru spălarea ochilor poate ajuta la prevenirea infecțiilor oculare, deoarece ajută la îndepărtarea bacteriilor și a altor agenți patogeni care pot cauza infecții.

5. Menținerea sănătății ochilor: Curățarea zilnică a ochilor cu o pensulă moale poate contribui la menținerea sănătății generale a ochilor, prevenind acumularea de mucus, cruste sau alte impurități.

În concluzie, folosirea unei pensule moi pentru spălarea ochilor reprezintă o modalitate delicată și eficientă de a menține igiena oculară, de a preveni iritațiile și infecțiile, precum și de a asigura o curățare eficientă și confortabilă a ochilor și genelor. Este un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a ochilor, care aduce beneficii pe termen lung pentru sănătatea și confortul ocular.

Este important să integrezi această rutină de curățare în programul tău zilnic de îngrijire a ochilor. Asigura o vedere sănătoasă și o aparență impecabilă a extensiilor de gene. Cu Cleansing Eye Mousse și pensula sa specială, vei beneficia de o curățare delicată și eficientă. Totodata fără a compromite sănătatea ochilor sau rezistența extensiilor de gene.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.02 kg
Dimensiuni7 × 1 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU SOFTWASHBRUSH Categorie: Etichete , , ,