PERIUTE DE UNICA FOLOSINTA NEICHA 50 BUCATI

39.00 lei Tva inclus

Out of stock

Periutele de unica folosinta Neicha se folosesc impreuna cu spuma de curatare. Sunt utilizate înainte de aplicarea extensiilor de gene pentru o mai buna aderenta a adezivului, dar totodata sunt utilizate si dupa aplicarea extensiilor pentru o igiena corespunzatoare. Periutele Neicha iti permit în mod igienic sa indepartezi sebumul si reziduurile.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Periuțele de unică folosință Neicha sunt esențiale pentru un proces de aplicare a extensiilor de gene sigur și eficient. Aceste periuțe, utilizate împreună cu spuma de curățare, asigură o pregătire optimă a genelor naturale înainte de aplicarea extensiilor, dar și o întreținere adecvată după aplicare. Îndepărtarea sebumului și a reziduurilor este crucială pentru o mai bună aderare a adezivului, garantând astfel un rezultat de durată și aspect impecabil.

Periuțele de unică folosință Neicha sunt concepute special pentru a asigura o igienă corespunzătoare în timpul procedurilor de aplicare a extensiilor de gene. Utilizarea acestora înainte de aplicarea extensiilor permite o curățare profundă a genelor naturale. Astfel eliminând orice impurități care ar putea compromite aderența adezivului. Astfel, extensiile de gene vor avea o prindere mai bună și o durabilitate sporită.

După aplicarea extensiilor de gene, periuțele de unică folosință Neicha sunt ideale pentru întreținerea igienei. Acestea ajută la îndepărtarea ușoară a sebumului și a reziduurilor acumulate. Totodata prevenind astfel eventualele iritații sau infecții. Utilizarea regulată a acestor periuțe contribuie la menținerea unui aspect curat și sănătos al extensiilor. Prelungind durata de viață a acestora și asigurând un look impecabil în fiecare zi.

Periuțele Neicha sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care oferă o curățare delicată, dar eficientă. Fără a deteriora genele naturale sau extensiile. Designul ergonomic permite o utilizare ușoară și precisă, adaptându-se perfect nevoilor fiecărui utilizator. Alege periuțele de unică folosință Neicha pentru a beneficia de o igienă superioară și de rezultate profesionale în aplicarea extensiilor de gene.

În concluzie, periuțele de unică folosință Neicha, utilizate împreună cu spuma de curățare, sunt indispensabile pentru o aplicare și întreținere corectă a extensiilor de gene. Ele asigură o curățare profundă, o igienă optimă și o aderență îmbunătățită a adezivului, garantând astfel un aspect perfect și o durabilitate crescută a extensiilor.

Mod de utilizare:

– se aplica spuma de curatare pe gene si ploape;

– se periaza delicat cu periutele de unica folosinta; 

– se indeparteaza spuma cu apa.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU NEBLUNT50 Categorie: Etichete , , ,