SET BANDA DUBLU ADEZIVA PENTRU EXERSARE

22.00 lei Tva inclus

Out of stock

Banda dublu adeziva se poate utiliza cu ajutorul placutei pentru aplicarea evantaielor hand made sau totodata pentru exersarea evantaielor si pregatirea acestora pentru aplicare.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in România si Internațional 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Setul contine 50 de benzi dublu adezive de unica folosinta.

Banda dublu adeziva se poate utiliza cu ajutorul placutei pentru aplicarea evantaielor hand made sau pregatirea acestora pentru o viitoare aplicare.

Aceasta este ideală pentru aplicarea evantaielor hand made sau pregătirea lor pentru viitoarea aplicare de extensii de gene. Utilizată împreună cu plăcuța specială, banda dublu adezivă simplifică și accelerează procesul de lucru. Această bandă oferă o fixare sigură a extensiilor de gene. Asigurându-se că acestea rămân în poziție și nu alunecă în timpul aplicării.

Utilizarea benzii dublu adezive în timpul pregătirii extensiilor de gene ajută la alinierea și organizarea acestora. Astfel facilitând procesul de aplicare ulterior. Această bandă este un instrument esențial în trusa oricărui stilist de gene, deoarece contribuie la o aplicare precisă și eficientă a extensiilor. Fiind deja tăiată la dimensiunea necesara este ușor de manevrat.

Prin utilizarea benzii dublu adezive, timpul de pregătire și aplicare a extensiilor de gene este redus semnificativ, permițând stilistului să lucreze mai eficient. Banda dublu adezivă asigură o aderență puternică, fără a afecta calitatea extensiilor de gene. Alegerea unei benzi dublu adezive de calitate este esențială. Obține rezultate impecabile în procesul de aplicare a extensiilor de gene.

În concluzie, banda dublu adezivă este un instrument versatil și indispensabil în procesul de aplicare a extensiilor de gene, contribuind la eficiență și precizie.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.01 kg
Dimensiuni6 × 3 × 0.1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU FANSSTRIP50 Categorie: Etichete , ,