SET MICRO PERIUTE PROFESIONALE TABYA 100 BUCATI

22.00 lei29.00 lei Tva inclus

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Microperiutele Tabya Lashes sunt de o inalta calitate ce iti permite sa utilizezi o cantitate mica pe un tratament. Se utilizeaza inainte de aplicarea extensiilor de gene la curatare si degresare. De aseamea se vor utiliza pentru indepartarea extensiilor de gene cu Cream sau Gel Remover.

Modelele sunt diferite, alege care ti se potriveste mai mult.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Microperiutele Tabya Lashes sunt un accesoriu esențial pentru orice stilist profesionist, oferind o calitate superioară și o eficiență remarcabilă. Aceste microperiuțe sunt proiectate pentru a utiliza o cantitate minimă de produs la fiecare tratament maximizând eficiența.

În procesul de pregătire a genelor naturale pentru aplicarea extensiilor, microperiutele Tabya Lashes sunt instrumentul ideal pentru curățare și degresare. Cu ajutorul acestor periuțe de înaltă calitate, orice reziduu de machiaj sau impurități sunt eliminate cu ușurință.  Astfel asigurând o bază perfectă pentru aplicarea extensiilor de gene. Datorită designului lor precis, microperiutele permit accesul în zonele dificile.  Garantând o curățare temeinică fără a afecta delicatețea genelor naturale.

Pe lângă pregătirea genelor, microperiutele Tabya Lashes sunt indispensabile și în procesul de îndepărtare a extensiilor de gene. Acestea se utilizează împreună cu Cream Remover sau Gel Remover, asigurând o aplicare precisă și controlată a soluțiilor de îndepărtare. Materialul  din care sunt fabricate microperiutele minimizează riscul de iritații și oferă o experiență confortabilă.

Utilizarea microperiuțelor Tabya Lashes nu doar că îmbunătățește rezultatele tratamentului, dar și optimizează timpul și resursele. Acestea sunt ideale pentru saloanele de înfrumusețare care doresc să ofere servicii de top clienților lor, asigurând totodată igiena și eficiența în fiecare procedură.

În concluzie, microperiutele Tabya Lashes sunt un Must-Have pentru orice profesionist în domeniul extensiilor de gene. Cu o calitate superioară și o utilizare economică, aceste periuțe facilitează atât pregătirea cât și îndepărtarea extensiilor de gene, oferind rezultate impecabile și satisfacție maximă clienților.

ă calitate pentru gene, îngrijirea extensiilor de gene, igienă în aplicarea extensiilor de gene.

MODELUL ALB – este cilindric, subtire si lung de 1mm diametru

MODELUL VERDE – este mediu cu diametru de 1,5

MODELUL NEGRU – este cel mai gros de 2mm diametru

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg
Dimensiuni7 × 7 × 1 cm
Brand

Culoare

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.