TABYA 5D EVANTAIE HAND MADE 1000 BUCATI

220.00 lei Tva inclus

Add to Wishlist
Add to Wishlist
  • Curburile C si M
  • Contine 1000 de evantaie
  • Mix (lungimi 7-13mm)
  • Baza extrem de subtire
  • Cumplare exterm de rapida
  • Rezistenta pana in 2 luni

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in România si Internațional 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Știai că poți aplica un set de extensii de gene voluminoase în doar o oră? Mai mult decât atât, evantaiele tale vor fi perfecte și simetrice, cu o bază ideală. Evantaiele de la Tabya, realizate manual, te vor cuceri și îți vor face munca mai ușoară ca niciodată!

Tabya are un principiu solid: decât să aplici evantaie realizate greșit și să pui în pericol sănătatea clientei tale, mai bine folosește evantaiele Hand Made. Atât tu, cât și clienta ta, veți fi încântate de rezultat. Evantaiele Tabya sunt create cu mare atenție și pasiune pentru detalii, asigurând o calitate superioară fiecărui produs.

Evantaiele hand made de la Tabya sunt cunoscute pentru baza lor specială. Aceasta permite o retenție mărită față de alte evantaie disponibile pe piață. Acest lucru înseamnă că extensiile de gene vor avea o durabilitate mai mare, ceea ce va satisface atât stilistul, cât și clienta. În plus, baza lor ideală asigură o aplicare uniformă și estetică, eliminând riscul unor aplicații greșite care pot compromite sănătatea genelor naturale.

Într-o cutie reciclabilă, vei găsi nu mai puțin de 1000 de evantaie de diverse lungimi, de la 7 mm la 13 mm, în varianta mix. Aceasta îți oferă flexibilitatea de a crea look-uri personalizate pentru fiecare clientă, asigurându-te că ai la dispoziție toate dimensiunile necesare pentru a satisface cele mai diverse preferințe și nevoi.

Pentru o comoditate și rapiditate sporită, nu uita să folosești banda dublua adeziva din catedoria de consumabile. Este un accesoriu esențial în procesul de aplicare a extensiilor de gene. Acesta îți va facilita munca, permițându-ți să obții rezultate profesionale într-un timp scurt. Vezi AICI cum se folosesc genele Hand Made Tabya Lashes.

Mult spor si asteptam si recenzia ta despre acest produs:)

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.06 kg
Dimensiuni7 × 2 × 12 cm
Brand

Curbura

,

Grosime

Lungime (mm)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU N/A Categorii: ,