BIGUDIURI LAMINARE GENE SET TRIO

50.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Seturile contin 3 perechi de bigudiuri din silicon, de marimi diferite, pentru procedura de lash lifting/laminare gene.

Este ideal pentru rezultate maxime, in functie de caracteristicticile genelor naturale ale clientelor.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Bigudiurile din silicon pentru lash lifting și laminare gene sunt un instrument esențial în arsenalul unui specialist în estetică. Acestea sunt concepute pentru a oferi rezultate maxime în timpul procedurii, adaptându-se perfect caracteristicilor naturale ale genelor fiecărei cliente.

Din punct de vedere tehnologic, bigudiurile sunt fabricate din silicon moale, ceea ce le face ideale pentru a se mula ușor pe pleoapă. Acestea asigura un confort sporit pentru clientă. De asemenea sunt extrem de potrivite pentru procedura de laminare a genelor, oferind o susținere eficientă în timpul procesului.

Setul de bigudiuri include 3 dimensiuni diferite, concepute pentru a se potrivi varietății de gene întâlnite la diversele cliente. Această diversitate este esențială pentru a obține rezultate personalizate și pentru a asigura că fiecare genă este tratată în mod corespunzător în timpul procedurii de lifting sau laminare.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor bigudiuri este ușurința lor de curățare și reutilizare. După fiecare utilizare, acestea pot fi curățate rapid și eficient, fiind pregătite pentru utilizare ulterioară. Acest aspect nu doar economisește timp și bani, dar și reduce impactul asupra mediului. Prin reducerea deșeurilor generate de utilizarea constantă a unor produse de unică folosință.

Folosirea bigudiurilor din silicon în timpul procedurilor de lash lifting și laminare gene nu doar că optimizează rezultatele estetice. Totodata și îmbunătățește experiența clientului. Confortul și siguranța oferite de acestea contribuie la crearea unei atmosfere relaxate și plăcute în salon, ceea ce este esențial pentru fidelizarea clienților.

În concluzie, bigudiurile din silicon pentru lash lifting și laminare gene sunt un instrument indispensabil în industria esteticii. Cu ajutorul lor, specialiștii pot obține rezultate optime și personalizate, în timp ce clienții se pot bucura de o experiență confortabilă și relaxantă.

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.05 kg
Dimensiuni10 × 7 × 1 cm
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU BIGTRIO3 Categorie: Etichete , , , ,