SPUMA CURATARE GENE SI OCHI TABYA EYE MOUSSE

59.00 lei95.00 lei Tva inclus

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Samponul de curatare Tabya Lashes este delicat si protectiv cu ochii, este testat dermatologic si ajuta la o rezistenta mai indelungata a extensiilor de gene. Poate fi utilizat acasa pentru ingrijirea extensiilor de gene si inainte de aplicarea sau intretinerea extensiilor de gene.

Cumpara 20 de produse si beneficiaza de -30% REDUCERE!

Nu uita sa alegi gramajul dorit.

 

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in România si Internațional 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Spuma de curățare Tabya Lashes Cleansing Eye Mousse este un produs delicat creat în special pentru curățarea zonei ochilor, a machiajului rezistent și al extensiilor de gene! Formula sa inovatoare lasă pielea pleoapelor profund curățată și hidratată, iar extensiile de gene degresate de praf, secreții și sebum. Cleansing Eye Mousse asigură o igienă impecabilă, mai ales purtătoarelor de extensii de gene și ajută la mărirea perioadei de rezistență a extensiilor. Cleansing Eye Mousse este șamponul ideal pentru genele tale sau ale clientei și asigură o aderență extraordinară. Cleansing Eye Mousse este un produs cu dublă utilizare, atât înainte de procedura de aplicare a extensiilor de gene, cât și pentru curățarea zilnică a zonei ochilor în timpul purtării extensiilor de gene. Cleansing Eye Mousse are o formulă concentrată și este extrem de economică

 

SPECIFICAȚII PRODUS:

  • Produs lichid
  • Gramaj: 40 / 100 ML
  • Produs profesional pentru procedura de aplicare a extensiilor de gene.
  • Termen de valabilitate 24 luni de la data fabricarii si 6 luni de la deschidere (in conditii optime de pastrare si de utilizare)
  • Produs in Koreea de Sud.

Ingredients: Water, Potassium N-Cocoyl Glycinate, Glycerin, Allantoin, Dissodium EDTA, Sodium Lauroyl Glutamate.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.04 kg
Dimensiuni 10 × 5 × 4 cm
Brand

Gramaj (ml)

,

1 recenzie pentru SPUMA CURATARE GENE SI OCHI TABYA EYE MOUSSE

  1. madalinanicoletapreda (proprietar verificat)

    O spuma senzaționala cu un miros extraordinar de plăcut . O folosesc atât eu acasă cât și clientele mele purtătoare de extensii de gene. Conținut fin precum un nor ce curată in profunzime rădăcina firelor de par. Recomand!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.