SOFT CLEANSER TABYA LASHES 20g

79.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Cleanserul este produsul indispensabil in etapa de pregatire a genelor naturale pentru aplicarea extensiilor de gene. Soft Cleanser de la Tabya Lashes este formula ideala creata in special pentru clientele sensibile sau alergice, pentru ca acesta scade considerabil riscul unei alergii.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Soft Cleanser de la Tabya Lashes: Curățare Perfectă și Siguranță Maximă

Descoperă noul Soft Cleanser de la Tabya Lashes, produsul esențial pentru pregătirea genelor naturale înainte de aplicarea extensiilor de gene. Conceput special pentru clientele sensibile sau alergice, acest cleanser reduce semnificativ riscul reacțiilor alergice, asigurând o experiență sigură și confortabilă pentru toți utilizatorii.

Soft Cleanser de la Tabya Lashes este ideal pentru toate tipurile de ochi, oferind o curățare profundă și eficientă. Formula sa unică elimină complet impuritățile, reziduurile, resturile de machiaj și praful de pe firul de geană. Aceasta garantează o bază curată și pregătită pentru aplicarea extensiilor de gene. Maximizând astfel aderenta și influențând pozitiv viteza de uscare a adezivului.

Unul dintre avantajele majore ale Soft Cleanser-ului este capacitatea sa de a îmbunătăți considerabil procesul de aplicare a extensiilor. Formula delicată și eficientă a cleanserului este rezultatul unor cercetări riguroase, menite să ofere atât siguranță, cât și performanță superioară.

Utilizarea Soft Cleanser-ului de la Tabya Lashes face parte integrantă din rutina de pregătire a genelor. Fiind un pas crucial pentru orice stilist de gene care dorește să obțină rezultate impecabile. Produsul este ușor de utilizat și se integrează perfect în orice protocol de aplicare a extensiilor de gene, garantând un proces mai rapid și mai eficient.

Alege Soft Cleanser de la Tabya Lashes pentru a oferi clientelor tale o experiență de neuitat, caracterizată de siguranță și profesionalism. Fie că ai clientele sensibile sau doar vrei să oferi cele mai bune rezultate, acest cleanser este soluția ideală pentru pregătirea optimă a genelor naturale.

Mod de utilizare:

1. Dupa samponarea genelor sau extensiilor de gene (la intretinere) cu Cleansing Eye Mousse, cu ajutorul aplicatoarelor si micro periutelor, se va curata de la baza spre varful genelor cu Soft Cleanser .

2. Apoi utilizati Primer si puteti incepe procedura de aplicare

* A se utiliza o cantitate mica de produs pentru a evita patrunderea in ochi;

* Acest produs este Profesional, recomandam urilizare sa doar in urma unui curs de specialitate;

* Acest produs nu poate fi intrebuintat cu alt scop, decat cel mentionat mai sus.

SPECIFICAȚII PRODUS:

  • Produs lichid
  • Gramaj: 20g
  • Produs profesional pentru procedura de aplicare a extensiilor de gene.
  • Termen de valabilitate 24 luni de la data fabricarii si 6 luni de la deschidere (in conditii optime de pastrare si de utilizare).

INGREDIENTE: APA, ALCOHOL, GLYCERIN, BUTYLENEM GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, COPPER TRIPEPTIDE-1, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Informații suplimentare

Greutate0.03 kg
Dimensiuni8 × 2 × 2 cm
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

SKU TLSOFTCLEANSER Categorie: Etichete , ,