SET 3D PIELE SINTETICA PRACTICA MICROPIGMENTARE SI STILIZARE SPRANCENE

69.00 lei Tva inclus

In Stock

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Pielea sintetica 3D este destinata pentru exersarea tatuajelor cosmetice semipermanente, precum micropigemntarea sprancenelor sau pentru procedurile de stilizare a sprancenelor cu vopsea cosmetica sau henna. Setul contine 2 bucati de piele sintetica.

DISTRUBUIE: 

🚚 Livram in Romania si International 24-48h
Livrari Gratuite:
🇷🇴 La comenzile de peste 300 lei.
🇪🇺 UE la comenzile de peste 300 euro.

Descriere

Descoperă pielea sintetică 3D, un instrument esențial pentru practica și perfecționarea tatuajelor cosmetice semipermanente! Această piele sintetică este special concepută pentru exersarea procedurilor precum micropigmentarea sprâncenelor sau stilizarea sprâncenelor cu vopsea cosmetică sau henna. Setul conține 2 bucăți de piele sintetică, oferindu-ți posibilitatea de a exersa și a experimenta în voie.

Micropigmentarea și stilizarea sprâncenelor

Acestea sunt proceduri delicate care necesită o pregătire și o îndemânare adecvată. Pielea sintetică 3D este partenerul perfect pentru a-ți îmbunătăți abilitățile.Totodata și pentru a te familiariza cu tehnicile și instrumentele necesare pentru aceste proceduri.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pielii sintetice este similitudinea cu pielea umană. Textura și elasticitatea sa sunt similare cu ale pielii reale, oferind o experiență de lucru realistă. Aceasta îți permite să exersezi și să perfecționezi tehnici precum desenarea firelor de păr, aplicarea corectă a pigmentului sau a vopselei cosmetice și evaluarea proporțiilor și formei sprâncenelor.

Pielea sintetică 3D este destinată atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Pentru cei care sunt la început de drum în acest domeniu, aceasta oferă un mediu sigur și controlat pentru a exersa și a dobândi încredere în propriile abilități. Pentru profesioniști, este un instrument excelent pentru a experimenta cu noi tehnici.

Setul conține 2 bucăți de piele sintetică, permițându-ți să exersezi pe diferite tipuri de suprafețe și texturi. Acest lucru este util pentru a te adapta la diverse condiții de lucru. Si pentru a înțelege mai bine cum să aplici diferite tehnici în funcție de specificul fiecărui client.

În concluzie, pielea sintetică 3D este un instrument esențial pentru orice tehnician în domeniul tatuajelor cosmetice. Cu aceasta, vei putea exersa și perfecționa tehnici precum micropigmentarea și stilizarea sprâncenelor, obținând rezultate profesionale și impresionând cu fiecare procedură. Alege pielea sintetică 3D și transformă-ți pasiunea pentru frumusețe într-o carieră de succes!

Tabya Academy

Tabya Lashes

Informații suplimentare

Greutate0.1 kg
Dimensiuni10 × 5 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.