PRIVE LASH TRAINING VIP

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

Imagineaza-ti O ZI CU TRAINERUL, in care vei primi raspuns la toate intrebarile tale, iti vei recapata incredere si-ti vei usura lucrul cu clientele tale, iar ele vor simti diferenta lucrarilor imediat dupa curs si vei obtine oportunitati, noi programari in agenda ta! Cursul Privat este oportunitatea de a ati perfectiona acele elemente de care nu esti sigur. Impreuna cu trainerul stabiliti tematica zilei si atat la nivel teoretic, dar in special practic, vei obtine rezultatele necesare prin care sa faci acel upgrade, in viata profesionala, de lash stilist.

Suna Acum

Cui ii este dedicat cursul?

Daca esti Lash stilist, ai absolvit cursul de baza si alte cursuri de volum, insa fiind o fire perfectionista simti ca lucrarile tale nu sunt asa cum ti le doresti si nu esti multumita in totalitate de rezultate, atunci acest curs este PENTRU TINE.

Tabya Lash Academy iti dedica o zi de practica intensiva sub supravegherea atenta a trainerului, pe o tematica aleasa chiar de tine. Conceptul acestui curs inovator este sa obtinem un rezultat maxim, o lucrare perfecta, o poza de exceptie pentru portofoliul cursantei!

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1

Noul Curs de Baza Full Version 2 in 1, ofera posibilitatea de a studia concomitent notiunile teoretice si practice de baza a extensiilor de gene si initiere in volumul 2-3D.

Programul Special Avansat permite studierea Step by Step fara nicio graba, ceea ce garanteaza o insusire a informatiilor teoretice si practice cu 48% mai bine decat alte programe anterioare.

Cursul Full Verion este impartit in 2 etape si 6 Module: Teoria se face online timp 2 saptamani ( 10 ore) pe platforma profesionala , iar Practica 3 zile in Academia Tabya, Bucuresti.

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

CONTINUTUL CURSULUI:

CE OBTII IN URMA CURSULUI?

AVANTAJELE CURSULUI:

INFORMATII UTILE:

PRIVE LASH TRAINING VIP

Imagineaza-ti O ZI CU TRAINERUL, in care vei primi raspuns la toate intrebarile tale, iti vei recapata incredere si-ti vei usura lucrul cu clientele tale, iar ele vor simti diferenta lucrarilor imediat dupa curs si vei obtine oportunitati, noi programari in agenda ta!

PROGRAMUL CURSULUI:

*include partea teoretica si practica pe model

10:00 – 12:00 Teorie (nu asteptam cursantele care intarzie);

12:00 – 13:00 Pauza de Pranz (oferit din partea Tabya Lash Academy)

13:00 – 18:00 Practica pe model 

*recomandam ca fiecare cursanta sa aiba modelul sau, care sa se prezinte in ziua si la ora stabilita de trainer.

*Produsele din timpul lucrului sunt asigurate de Tabya Lash Academy;

PRETUL CURSULUI:

DURATA: 1 zi

PRET: LA CERERE

Registration Form