Return Policy

RETURUL PRODUSELOR
Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Cererile de retur se trimit in scris pe adresa de e-mail [email protected] sau completand formularul online.
Dacă se dorește returnarea produselor din motive personale, costurile de retur urmează să fie suportate de client. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă se trimit in ambalajele originale si nedeteriorate.
Dacă motivele de retur se datorează furnizorului (reprezentând erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de către furnizor. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajele in aceeași stare ca la livrare pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsă și invocată la retur.
Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în termenul legal de 14 zile de la data primirii coletului, prin transfer bancar, într-un cont precizat de client sau altă formă agreată de comun acord.
Daca dorești returnarea unui produs, te rugam sa ne contactezi pe [email protected] si îți răspundem in cel mai scurt timp.

CONDITII DE RETURNARE

Satisfacerea clienților este o prioritate pentru noi si ne dorim sa aveți o experiența cat mai plăcută. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzura sau desfacere, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără invocarea vreunui motiv si fără penalități, anunțând în prealabil acest retur pe adresa de email menționată sau prin completarea si trimiterea formularului de retur.
În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Desigur puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Cheltuielile pentru returnarea produselor vor fi suportate de către client. După primirea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data primirii returului.
! IMPORTANT Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.
Orice retur care nu respecta condițiile de mai jos va fi refuzat.
1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid, livrată direct la adresa indicată in cadrul emailul primit. Taxa de transport trebuie achitată de către clientul care solicită returnarea.
2. Dacă nu primiți același produs comandat, produsul se poate returna fără a suporta plata taxei tur-retur.
3. În cazul în care produsul achiziționat prezintă defecte din fabricație (nu din transport) vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam răspunderea și vă înlocuim produsul, suportând taxele de transport către dvs.
4. De asemenea, puteți solicita în schimbul produsului returnat un alt produs sau restituirea contravalorii.
5. Produsele returnate trebuie să conțină ambalajul original nedeteriorat și să nu prezinte urme de uzura.

Înainte de a expedia produsele către dvs. noi verificăm să nu existe defecte din fabricație, să fie același produs conform cu ceea ce ați comandat.
Având în vedere natura produselor comercializate de S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L, clientul se obligă să returneze produsele într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsul poate fi comercializat din nou. Produsul va fi returnat împreună cu toate accesoriile, eșantioanele gratuite, cadourile, în ambalajul original nedeteriorat și cu instrucțiunile de folosire.
• Toate produsele au termenul de garanție pe eticheta;
• Reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către S. C. E.T.G ELTA LOGISTIK SRL prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legii 449/2003.
• Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către S. C. E.T.G ELTA LOGISTIK SRL.
• Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competente

Return Form