CONFERINTA TOP LASH CAMP ONLINE

image-text

TOP LASH CAMP ONLINE 2022 SI 2021

Hey, te invitam sa urmaresti de acasa editiile TOP LASH CAMP 2021 si 2022! Stim ca n-ai reusit sa ajungi la ultimele doua conferinte organizate de brandul Tabya Lashes, asadar ne-am gandit sa-ti facem o surpriza si sa ai ocazia sa-i intalnesti virtual pe cei 33 Speakeri care au sustinut cele mai intersante si inovative teme. Grabeste-te sa prinzi PACHETUL PROMOTIONAL 2 in 1. Platesti doar 150 euro in loc de 329 euro si ai acces 3 luni! Oferta este disponibila pana pe 30 octombrie 2022. Cu siguranta vei primi si doua diplome de participare digitale pentru Top Lash Camp 2021 si Top Lash Camp 2022. Aceastea vor fi eliberate automat din aplicatia profesionala unde vei vizualiza cele doua editii TOP LASH CAMP.

Suna Acum

Plata se face exclusiv online cu cardul, dupa eliberarea facturii. Totul este simplu, vei fi ghidata de colega mea Cristina pana la cele mai mici detalii.

Te invitam sa completezi cat mai rapid formularul de inscriere de mai jos! Atentie colega mea Cristina va reveni telefonic exclusiv in ordinea in care s-au facut inscrierile. Ai rabdare, procesam inscrierile cu maxima atentie, asa ca asteapta sa te sunam noi. Revenim telefonic in perioada LUNI - VINERI 10:00 - 18:00. Daca esti din Bucuresti te asteptam direct la noi la Sediu pe Intrarea Catedrei 17-23.

Care sunt avantajele?

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Fa parte din Cominitatea Top Lash Camp

Urmatorul eveniment fizic va avea loc in Bucuresti in perioada 8-9 august 2023

Rezerva loc

Formular de inscriere