VIP LASH SCULPT

image-text

Te asteptam in cadrul Tabya Lash Academy

Te asteptam in cadrul TABYA LASH ACADEMY, prima academie dedicata extensiilor de gene din in Romania! Lasa-te inspirat si invata sa aplici extensii de gene cu Master Lash Trainer de 10 ani Tabya Tabuica, Speaker si Jurat recunoscut International. Noul program complex al cursului de baza, este creat, brevetat si adaptat standardelor Internationale exclusiv de presedintele comisiei de stilizare gene P.A.D.I.R - Tabya Tabuica.

Suna Acum

Dupa 2 ani de experienta in domeniul extensiilor de gene, ma "batea" gandul sa ma las de aceasta meserie, deoarece simteam ca ma plafonez si intrasem intr-o zona de confort care ma plictisea TERIBIL...

In fiecare zi parca aplicam aceasi pereche de extensii de gene tuturor clientelor. Mici diferente faceau cele 5 forme clasice pe care le cunosteam, in rest devenise totul monoton.

Totusi... am zis sa incerc sa fac ceva pentru a diversifica serviciile mele de extensii de gene, asa ca primul pas a fost înscrierea la primul meu curs de volum. Intr-un mod fantastic au mai urmat diverse cursuri si perfectionari, iar acest lucru m-a facut sa inteleg ca "monotonia" a fost instalata de mine, nu de meseria care de fapt ofera astazi zeci de versiuni, doar sa ai pofta sa le descoperi.

Partea cea mai interesanta a fost cand am inceput sa mixez tehnicile, sa ma joc, sa ofer mai mult timp experimentelor, si ...BINGO am gasit calea perfecta sa ma reindragostesc de aceasta superba meserie, iar astazi afirm 100% ca nu ma mai pot lasa de extensiile de gene.

Insasi "stiinta" despre styling si design este cea care mi-a adus bucuria sa raman pasionata de acest domeniu, iar efectele speciale pe care le pot inventa si reinventa sunt pasiunea mea.

Pe langa stylinguri deosebite, care pot scoate lucrarile fiecarui specialist din tipar, acestea aduc un castig în plus, pentru ca este evident ca DESIGNUL SPECIAL si PERSONALIZAT cere multa creativitate, implicit o promovare autentica!

Va invit la cel mai asteptat webinar din aceasta vara! Impartasesc toate stylingurile mele preferate, care m-au ajutat sa imi formez un STIL "SEMNATURA" in fata voastra, dragi colegi.

img-text
TABYA LASHES ACADEMY

Reduceri cumulative

Cu fiecare curs castigi reduceri cumulative la produsele profesionale

Rezerva loc

CE TEHNICI O SA INVATAM?

CE O SA MAI INVATAM?

CE NU O SA INVATAM?

Cui NU recomand acest curs:

Rezultatele dupa cursul VIP LAH SCULPT cu Effecte Speciale pot aparea imediat dupa prima incercare daca:

VIP LASH SCULPT

"Va invit la cel mai asteptat webinar din aceasta vara! Impartasesc toate stylingurile mele preferate, care m-au ajutat sa imi formez un STIL "SEMNATURA" in fata voastra, dragi colegi."

PROGRAMUL SI PRETUL CURSULUI:

DURATA CURS: 3 ORE SI 30 MIN.

ACCES PE PLATFORMA: 30 ZILE

PRET CURS LASH SCULPT : 600 RON (133 EURO)

 

PRET OFERTA CURS LASH SCULPT: 420 RON ( 94 EURO) CU ACCES 60 ZILE

PACHET PROMO CURS LASH SCULPT + VIP LASH SCULPT: 600 RON (135 EURO)

 

*VEI PRIMI ACCES IN MAXIM 24 ORE DE LA CONFIRMAREA PLATII

* 30% DISCOUNT LA PRODUSELE PROFESIONALE DIN SHOP TIMP DE 10 ZILE DE LA INSCRIERE;

* CURSURILE ONLINE NU PARTICIPA PROMOTIA DE CUMULARE PERMANENTA A REDUCERILOR PENTRU PRODUSE.

Formular de inscriere