Descoperă cursurile Tabya Academy și ia parte la o experiență educațională care îți va transforma cariera. Alătură-te comunității noastre de profesioniști de top și lasă pasiunea și expertiza noastră să te ghideze spre succesul pe care îl meriți.

Academie Autorizata

Cu peste 10 ani de experiență în fruntea inovației, Tabya Academy se mândrește a fi prima academie din România specializată în extensii de gene și, totodată, prima academie autorizată de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Suntem un lider recunoscut în educația de specialitate, dedicat să modeleze viitorul industriei înfrumusețării.

Cursuri Fizice in București

Curs De Baza Acreditat Extensii Gene 1-3D

Succesul tău în domeniul extensiilor de gene începe aici. Cu peste 10 ani de experiență în formare, îți oferim tehnici și metode esențiale pentru a oferi servicii de top, chiar de la început. Beneficiezi de 30 de zile de teorie online și 3 zile de practică fizică în București.

Curs Perfecționare Advanced Master Class 1-5D

Tehnica one by one 1-5D, extrem de apreciată de cliente, este în centrul acestui curs, conceput pentru a-ți îmbunătăți standardul profesional prin combinarea acesteia cu curburile speciale. Beneficiezi de 3 săptămâni de acces la teoria online, plus o zi de practică fizică la Academia noastră din București.

Curs de Volum Twin Lash 4-18D+

Descoperă arta aplicării extensiilor de gene voluminoase cu cele 5 metode și stiluri esențiale ale tehnicii Twin Lash 4-18D+, inovație a Tabya Tabuica și recunoscută internațional. Te așteaptă 3 săptămâni de teorie și o zi de practică la Academia noastră. Cursul este disponibil și în varianta completă online.

 

Curs Mega
Volume 3-30D

Învață să aplici extensii de gene cu volume manuale Premium alături de trainer Mihaela Talpau! La baza succesului tehnicii sale stau calitatea și acuratețea!

 

Curs Stilizare
Sprâncene

Alătură-te nouă într-un curs fundamental pentru stilizarea sprâncenelor și transformă-te într-un Brow Artist desăvârșit. Învață tehnicile de laminare a sprâncenelor, pensat, și stilizare cu henna și vopsea profesională, sub îndrumarea trainerului Aura Oprea.

Curs Laminare Gene si Sprâncene

Învață rapid și eficient una dintre cele mai căutate proceduri din saloanele de înfrumusețare: laminarea genelor și sprâncenelor. Cu tehnicile speciale ale trainerului Aura Oprea, vei putea să începi să lucrezi cu clienții imediat după curs.

Curs de Perfectionare Advanced Brows

Ești Brow Artist și aspiri să excelezi în acest domeniu, învățând tehnici noi pentru rezultate impecabile? Aura Oprea a conceput special pentru tine un curs avansat, menit să îți extindă orizonturile și să îți deschidă noi oportunități în universul sprâncenelor.

 

Curs Lash
Trainer & Speaker

Ești un Beauty sau Lash Expert cu rezultate impecabile și experiență, și simți că vrei să împărtășești cunoștințele tale mai departe? Acest curs este conceput să te introducă eficient în lumea formatorilor, pregătindu-te la cel mai înalt nivel pentru noua ta afacere.

 

Cursuri Online

Cursuri Online

Descoperă lumea online fără limite alături de mine, Tabya Tabuica, ghidul tău în excelența profesională și motivațională. Cu o bogată experiență în formarea specialiștilor și în motivarea acestora, am dezvoltat tehnici de predare unice, concepute să fie eficiente și la distanță. Explorează peste 10 cursuri online pe care le-am pregătit special pentru tine. Acestea sunt gândite să te ajute să te dezvolți, să înveți noi tehnici în industria extensiilor de gene, să stăpânești arta beauty marketingului, să îți îmbunătățești strategiile de afaceri, managementul și să te încarci cu motivație. Alătură-te comunității noastre și împreună, să ne depășim limitele spre succes!

Academie Premiata

Echipa noastră de traineri de elită, ghidată de Tabya Tabuica, a fost recunoscută la nivel internațional, obținând peste 105 trofee la diverse conferințe și campionate, unde au participat ca speakeri și jurați. Această expertiză ne permite să oferim programe de învățământ de înaltă calitate, adaptate celor mai recente standarde din domeniu. Programele noastre cuprind metode și tehnici proprii, inovative, care asigură rezultate excelente pentru toți cursanții noștri.

Tabya Lash Academy
4.7
Based on 193 reviews
powered by Google
Florin MarinFlorin Marin
10:08 12 Feb 24
carol ceccanticarol ceccanti
18:18 10 Feb 24
Nicoleta DalgaruNicoleta Dalgaru
05:01 10 Feb 24
comsa joy boutiquecomsa joy boutique
21:04 09 Feb 24
Roxana StincescuRoxana Stincescu
20:44 09 Feb 24
Recomand cu cea mai mare încredere❤️🫶🏻 Am făcut cursul de bază și cel de Master Advanced și pot spune că deabia aștept să merg și la următoarele cursuri❤️🔝 Cea mai mișto Academie și cei mai frumoși oameni .🔝Doar la Tabya Academy ❤️❤️❤️🔝🔝🔝🔝Înveți sa fii cea mai bună in domeniul extensiilor de gene 👏🏻Cât despre produsele Tabya pot spune ca așa calitate nu ai să mai găsești🔝 RECOMAND RECOMAND RECOMAND😘
E aparte! Totul! Inedit in adevăratul sens al cuvântului. Gabriela, e minunata. V-ați dori ca toată viața sa cunoasteti oameni ca ea. Cristina, la fel. E acolo in fiecare secunda! Atente cu totul. E ca un vis. ❤️ Experiența a fost super și recomand din suflet tuturor!
Alina VrenicuAlina Vrenicu
17:05 19 Nov 23
Produsele Tabya Lashes, sunt cele mai de calitate si de top, nu m-au dezamagit niciodata, de la adezivii mega rezistenti, spuma pe care o ador atat eu cat si clientele mele, pensetele ultra rezistente, pana la extensiile de gene care sunt foarte moi, pufoase si usoare, care nu isi schimba forma sau culoarea pe perioada purtarii! Aceste produse le ofer si cursantelor mele, care la randul lor ajung sa se indragosteasca de ele!🔝🔝🔝🔝🔝Recomand cu mare drag si Academia, Cursurile Tabya Lashes, unde toate detaliile sunt foarte bine structurate, fara semn de intrebare! ❤️De asemenea, o recomand in mod special pe Tabya Tabuica, un om minunat, de la care ai de invatat foarte multe lucruri, o adevarata profesionista si inspiratie! 🩷🔝🩷Alege Tabya Lashes si te asigur ca nu o sa dai gres!!!! 🔝🩷🔝🩷🔝🩷🔝
Iulia PavalIulia Paval
07:41 09 Nov 23
Am încheiat, după trei zile pline de informații valoaroase,cursul Tha Lash Money! Un curs intens,care ne-a ținut cu sufletul la gura pana în ultimul moment,atât pentru educația financiara cât și tips and tricks-uri despre extensiile de gene. Tabya,ești un izvor de informații,atât pentru începători cât și experții lash artiști,ce transmiți și un vibe misto. Ma bucur mult ca te-am cunoscut chiar și prin intermediul online.🙏🔝mulțumesc!
Nicoleta StrejaNicoleta Streja
12:24 08 Nov 23
Nu o zi, nici doua, ci 3 zile de Curs “The Lash Money" nu a fost doar o experiență de învățare despre tehnici avansate de extensii de gene, ci și o călătorie profundă de dezvoltare personală.@Tabya Tabuica a creat un mediu care a promovat încrederea și ambiția în fiecare cursant. Am fost încurajata să îmi explorez potențialul și să-mi depășesc limitele, nu doar în ceea ce privește frumusețea, ci și în viața personală.Cursul nu s-a limitat doar la aspectele tehnice ale extensor de gene, ci și la construirea unei afaceri de succes. Am învățat cum să-mi gestionez cu încredere toate ideeile in practica nu numai puse pe foaie. Tabya a fost dedicata să ne inspire și să ne încurajeze să ne urmărim visurile. Sa invatam să ne stabilim obiective clare și să lucram constant pentru a le atinge. Aceasta prima zi a cursului The LashMoney mi-a oferit atât instrumentele tehnice pentru a excela în industria extensiilor de gene ,cât și încrederea și înțelepciunea pentru a excela în viața personală. Este un curs cu adevărat extraordinar și îl recomand cu căldură tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile într-un business și să-și construiască un viitor de succes.
js_loader

4000 De Cursanti Unici

Până în prezent, peste 4000 de cursanți unici au absolvit cursurile noastre, atât fizice, cât și online, transformându-se în stiliști de succes, independenți financiar, și construind cariere remarcabile în industria înfrumusețării. Oferim o gamă variată de cursuri, inclusiv pentru începători, avansați și traineri, în domenii precum extensii de gene, laminare de gene și sprâncene, și stilizare sprâncene.