Despre noi

Bine ați venit în universul Tabya Lashes,

unde pasiunea pentru frumusețe și inovație se îmbină pentru a crea experiențe excepționale pentru fiecare client. Conceptul Tabya Lashes a luat naștere în 2013 și a crescut dintr-o viziune curajoasă de a oferi nu doar produse, ci soluții complete și personalizate în domeniul esteticii genelor si sprâncenelor. Cu fiecare pas pe care l-am făcut, am pus accent pe calitate, inovație și pe construirea unei relații de încredere cu clienții și partenerii noștri.

BE TABYA, BE THE TOP

De-a lungul anilor, ne-am extins orizonturile și am îmbrățișat noi provocări, transformându-ne dintr-un vis îndrăzneț într-un nume recunoscut la nivel național și internațional. Fiecare produs pe care îl dezvoltăm este infuzat cu dedicarea noastră pentru excelență, iar fiecare serviciu pe care îl oferim este gândit să depășească așteptările.
Ne mândrim cu o echipă de profesioniști talentați, un portofoliu inovator de produse și o rețea dinamică de distribuitori care ne ajută să ducem frumusețea Tabya Lashes în toate colțurile lumii.

toplashcamp2022
image-text

Magazin de Produse Profesionale

Cu peste 2000 de variații de produse inovatoare lansate și o prezență în peste 11 de țări, Tabya Lashes redefinește standardul de excelență. Oferim o gamă variată de extensii gene, adezivi, gene false, soluții profesionale, produse pentru laminare, stilizare sprâncene și accesorii, fiecare produs fiind rezultatul cercetării aprofundate și al angajamentului nostru pentru calitate. Suntem mândri să colaborăm cu o echipă extinsă de distribuitori naționali și internaționali, livram rapid internațional si avem un sistem excelent de fidelizare.

VEZI PRODUSELE
image-text

Academie Acreditată

Academia noastră a format peste 3900 de specialiști până în prezent, devenind un pilon în educația din domeniul Beauty. Cursurile noastre sunt structurate să ofere cunoștințe practice și teoretice, pregătind următoarea generație de profesioniști în extensii de gene. Ne-am extins serviciile online si suntem accesibili si la distanță pentru stiliștii interesați de tehnici extensii gene, evoluție, motivație, marketing.
De 5 ani consecutiv suntem premiați pentru cea mai buna Academie de Extensii Gene din România

CURSURI PROFESIONALE
image-text

Rețea de Stiliști Francizați Tabya Lashes

Cu o rețea de peste 40 de stiliști francizați, Tabya Lashes este mai mult decât un brand; este o mișcare în industria frumuseții. Franciza noastră oferă o oportunitate unică de a crește alături de un nume respectat, beneficiind de suportul și inovația care ne definesc.

CAUTA STILIST

Rezultatele Noastre

01

Evolutie în România: Tabya Lashes redefinește arta extensiilor de gene, cu peste 12 ani de inovație și pasiune. Suntem pionierii care au introdus primul salon, academie și magazin de produse profesionale pentru Lash & Brow Artiști. În 2023, am extins orizonturile lansând proiectul internațional Tabya Lash Studios.

02

Excelență Recunoscută: Produsele noastre sunt sinonime cu calitatea supremă, inovația constantă și siguranța clientului. Nu doar ne conformăm celor mai înalte standarde, dar le și depășim, fiind recompensați cu peste 117 premii internaționale.

03

Inovare în Educație: Tabya Lashes este prima academie autorizată de Ministerul Muncii si Solidarității sociale, cu Tabya Tabuica la conducerea comisiei de extensii gene P.A.D.I.R. Ne mândrim să fim avangarda în oficializarea și profesionalizarea acestui domeniu.

04

Evenimente Emblemă: Organizăm Top Lash Camp și Tabya Beauty Event, cele mai prestigioase conferințe din industrie, cu peste 1020 de participanți, speakeri de renume și invitați speciali, an de an.

05

Inovație în Tehnică: Am dezvoltat tehnica Twin Lash 4-18D+, o inovație apreciată pe plan internațional pentru rezistența sa. Ne onorăm a fi autorii unor metode revoluționare în aplicarea extensiilor de gene, împărtășite în cursurile noastre.

O CONDUCERE INSPIRATĂ

În spatele succesului Tabya Lashes se află TABYA TABUICA, a cărui viziune și pasiune au fost catalizatoarele evoluției noastre. Sub conducerea sa, am reușit să stabilim noi standarde în industrie și să construim un brand sinergic cu valorile și aspirațiile clienților noștri.

stilist certificat de catre brandul Tabya

Alăturați-vă călătoriei noastre

Descoperiți Tabya Lashes, unde fiecare produs povestește o parte din călătoria noastră spre excelență. Fie că sunteți în căutarea produselor de înaltă calitate, doriți să vă dezvoltați profesional sau să vă alăturați rețelei noastre de francize, sunteți bineveniți să faceți parte din povestea noastră de succes.