CEO Tabya Tabuica

Quality, Passion and Professional

Siguranta si Calitatea Premiaza

Tabya Lashes, pentru o procedura 100% sigura si de calitate! Secretul unui Lash & Brow Artist adevarat se afla in produsele pe care le foloseste! Acestea trebuie sa fie de calitate, sa ofere siguranta si incredere specialistului!

Atentia la detalii

Reprezentam un brand ale carui valori se invart in jurul atentiei la detalii, calitatii superioare si pasiunii pentru perfectiune, stabilind noi standarde pentru produsele profesionale de aplicare/intretinere a extensiilor de gene, laminare si stilizare sprancene. In spatele succesului produselor TabyaLashes se afla zeci de cercetatori si cei mai buni chimisti, astfel dezvoltam in permanent formule si noi tehnologii.

Fondatorul Brandului Tabya Beauty:

“Sunt Lash Artist de peste 11 ani si odata cu experienta am inceput sa simt tot mai mult influenta produselor asupra lucrarilor mele.Necesitatea produselor profesionale de calitate a existat din totdeauna, dar cine sa fie cel mai priceput la aceasta “chimie”, daca nu un lash artist “inrait” si experimentat in industria beauty.

Odata cu aparitia diferitor tehnici de volum si styling apare si necesitatea inovatiei. La Tabya Lashes inovatia este cuvantul cheie. Impreuna cu Produsele diversificate si de inalta calitate, lansez servicii noi, tehnici si zeci de cursuri prin care indemn specialistii la evolutie, progres si perfectionare.Produsele noastre sunt triplu testate de catre intreaga echipa de Lash & Brow Artisti a salonului Tabya Bucuresti, Barand Masteri si Distribuitori.. Acesta reprezinta un adevarat propulsor al tendintelor si produselor profesionale in Europa si nu numai”.

Top Lash Brand 2019

Tabya Lashes este alegerea de top a specialistilor din industrie, atat din Romania cat si a celor din Franta, Italia, Germania, Anglia, Grecia, Spania, Germania, Elvetia. Aceasta harta se tot largeste prin intermendiul Distribuitorilor nostri si Brand Lash Masterilor”.Pentru ca frumusetea nu are limite, magazinul nostru dedicat genelor si sprancenelor este cel mai mare din Europa SE si astazi distribuie peste 5 branduri specializate: Neicha, Oclair, Beauty Wave, Brona, Tabya.

Iar pentru a completa frumusetea si acasa si in saloanele de infrumusetare am lansat o noua linie dedicata ingrijirii pielii, astfel suntem mandri de cele mai cautate branduri cosmetice din Korea de Sud: Laenita, Vivir, LaFoi.

Lash Stilisti de Top

Pornind de la partea tehnica, am realizat importanta covarsitoare a produselor folosite pentru obtinerea unor lucrari de exceptie. Peste 50% din rezultatul lucrarilor se datoreaza calitatii produselor utilizate.

Produsele Tabya Lashes garanteaza 100% satisfactie pentru lash stilist, in timpul procedurii, cat si pentru clientul final. Un client multumit va deveni un client fidel, care merita sa fie rasfatat cu cele mai bune produse profesionale existente. Produsele Tabya Lashes sunt diversificate suficient si eficient pentru stilistul care tinde spre perfectiunea lucrarilor sale, reprezentand instrumentele de lucru ideale pentru lash stilistii de Top!

Stilistii care aleg Tabya Lashes vor fi cei mai buni specialisti si vor putea fi trainuiti in cadrul cursurilor pe care Tabya Lash Academy le sustine luna de luna si online. In plus, ei vor fi garantat protejati si sustinuti de brand pentru a avea preturi corecte si pentru a se dezvolta individual in domeniului Lash Makingului.

BE TABYA, BE THE TOP

01

Tabya Tabuica este Lash Artist si Trainer, cu experienta de peste 11 ani, in domeniul lashmaking; Fondatorul primului Salon si Academii specializate in industria extensiilor de gene din Romania 2013. Iar din 2020 este Presedintele Comisiei de Stilizare Gene in P.A.D.I.R.

02

Brandul Tabya si Trainerii Academiei au obtinut pana acum peste 78 de trofee si premii de excelenta la competitii si conferinte si internationale din Spania, Grecia, Italia, Anglia, Ukraina, Rusia, Moldova, Austria, Elvetia, SUA, Franta, Romania.

03

Brandul Tabya Beauty este preocupat de evolutia specialistilor, astfel ofera cursuri specializate de Beauty Marketing si Couch. Peste 897 de cursanti au reusit sa-si construiasca propriile afaceri si sa implementeze in practica toate instrumentele oferite de Tabya Tabuica.

04

Suntem organizatorii celor mai mari 4 conferinte din Europa dedicate specialistilor Lash & Brow: Top Lash Camp si Top Lash Awards. Iar In 2019 conferinta a ajuns la un record Mondial de 32 speakeri, iar in 2022 am ajuns la 170 de participante. Participam activ la expozitii Beauty, Campionate si Conferinte. Sponsorizam zeci de evenimente anual.

05

Cea mai rezistenta tehnica din lume a fost invetata de Tabya Tabuica: Twin Lash Volume 4-18D. Aceasta metoda a cucerit Romania si Europa prin cele 5 tehnici speciale. Toate cursurile Academiei sunt unice, cu program complex dedicat atat stilistilor incepatori cat si celor care doresc sa devina Traineri sau Speaker. Tabya Academy a castigat premiul Top Lash Academy 2019 prin votul stilistilor din industria extensiilor de gene.