7 ANI DE BRAND #TABYALASHES

7 ANI DE BRAND #TABYALASHES

7 ani de pasiune, munca, dedicare, inovatie, lucru in echipa, totul mereu realizat la cele mai inalte standarde. Ne-am propus inca de la inceput sa fim un exemplu si asa a luat nastere primul salon dedicat extensiilor de gene din Romania: Tabya Beauty, prima Academie de instruire a lash artistilor si brandul de produse profesionale de top, TabyaLashes!

Am aniversat 7 ani de brand #TabyaLashes, in Romania! Ce inseamna pentru noi acest lucru?

Obiectivul nostru ramane acelasi, indiferent de schimbarile care apar: sa oferim cele mai bune servicii si sa livram produse de calitate! Și deși nu am putem sa sarbatorim asa cum ne-am fi dorit, dat fiind contextul actual la nivel mondial, am pregatit totusi multe surprize!

  • Clientii Tabya Beauty au fost invitati sa ciocneasca un pahar de sampanie si au fost surprinsi cu cadouri. 
  • Apoi, am oferit cadou penseta semnatura Tabya Tabuica clientilor care au realizat comenzi de minim 500 lei, pe site www.tabyalashes.com si www.neicha.ro
  • Si surprizele au continua! Cursul online de top: Beauty Marketing, a avut un pret special: 70 euro, redus de la 280 euro!, timp de 3 zile. 

Suntem recunoscatori si le multumim partenerilor si clientilor nostri pentru sustinere si alegerea facuta! Cele mai bune ganduri se indreapta spre voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *