Atrage clienti cu beauty marketing

Atrage clienti cu beauty marketing

„Cu un bagaj de frici și necunoaștere, dar cu o imensă ardoare de a intra în industria beauty, fac primul pas cu un curs de extensii de gene. Profesez în domeniu, dar energia și creativitatea cu care m-a înzestrat mama-natură nu mă lasă să mă opresc aici. Doi ani și jumătate de experiență și eșecuri îmi ia să pun cap la cap bazele propriei afaceri. Ambiția și determinarea m-au făcut să deschid din start un salon generos în Nordul Bucureștiului, iar arma cu care am ieșit la înaintare erau cunoștințele mele „sărace”, dar totuși prezente.

Salonul meu cochet se află pe o străduță îngustă, fără afiș, dar datorită implicării mele profunde în promovarea online a acestuia, spațiul meu devine aglomerat atât de personal, cât și de clienți.

Totul prinde contur, iar eu simt că pot face și mai mult de atât nu doar pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu. Înființez prima academie de extensii de gene unde am posibilitatea de a împărtăși din cunoștințele mele și devin primul distribuitor exclusiv al brand-ului Neicha dedicat acestei industrii.

Lucrurile par destul de frumoase, dar în spatele acestor 3 afaceri, sunt eu, cea care încearcă să vândă și să crească de la o zi la alta. Nopțile mele devin studiu intens de cunoaștere, iar zilele – practică.

Marketing este o artă care implică creativitate și timp. Dar când guști din rezultatele dorite, devine ca un drog și nu te mai poți opri. Îți oferă siguranță și ambiție că poți și vrei mai mult.

Industria promovărilor online au luat un asalt exagerat în ultimii ani și tot mai multe afaceri activează doar virtual și cu un succes organic și rapid. Este atât de rapid și plin de informație de nu reușești să ți-i pasul cu ultimele actualizări, dar pasiunea mea pentru frumos mă prinde în această capcană și devin tot mai implicată.

Ceva mai târziu realizez cât de mult cresc: o academie mai spațioasă, un salon extins de 400 m², noi brand-uri și sortimente de produse își fac apariția în shop: Oʹclair, Beauty Wave, Laenita, Blanshutte. Noi brand-uri la pachet cu alte noi pagini pe social media și mie alte 3 target-uri diferite cu care să le fac față.

„În 2017, lansez propriul brand de produse profesionale Tabya Lashes și cu mândrie mărturisesc că suntem Nr.1 în România și cu această ocazie țin să le aduc sincere mulțumiri și cu o recunoștință profundă tuturor clienților noștri care au încredere în noi și care „ne consumă” ca pe o înghețată.

Vă întrebați de ce tot eu sunt în spatele imaginii? Pentru că cerințele și standardele mele față de mine depășesc imaginația tuturor oamenilor cu care am încercat să colaborez. Apelez la agenții, încerc să găsesc oameni competenți care să-mi aducă rezultatele dorite, dar cerințele mele sunt mult mari și nu-mi fac față. Să nu credeți că aceste testări nu-mi aduc și pierderi. Pierd timp și bani, așteptând rezultatele care nu se obosesc să apară. Astfel, pornesc după principiul: Dacă nu o faci tu, nimeni nu o face mai bine ca tine.

Pasiunea mea pentru marketing devine atât de profundă căci o fac și în somn.

Din 2018, încep să livrez acest curs pentru colegii mei din industria extensiilor de gene, dar toate tehnicile mele sunt la fel de utile pentru toți cei care sunt in domeniului frumuseții.

Văd colegi cărora li se pare un chin acest marketing, pentru că nu știu cum să folosească toate instrumentele și tehnicile care sunt accesibile pentru fiecare.

În urma experienței mele vaste în domeniu vine timpul să împărtășesc cu voi din cunoștințele mele. Acum, mai mult ca niciodată promovarea devine un must-have pentru ascensiunea sporită a propriei afacerii, la fel ca sutienii pe care le poartă femeile.

Vin în întâmpinarea voastră cu informații bine structurate, pe înțelesul fiecăruia în așa fel încât să vă îndrăgostiți și voi de Beauty Marketing-ul. Serviciile noastre oricât de bune nu ar fi, nu avansează fără anumite instrumente.

De ce vă recomand acest curs cu mine? Un răspuns ferm: rezultatele vorbesc de la sine. Nu aș învăța nici eu de la cineva care doar a privit un curs și l-a povestit altcuiva. Și nu aș putea să vă ofer informații mai bune decât cele pe care le-am testat, experimentat, renovat, implementat și care au mers, pentru că în marketing, adesea, avem și încercări care nu dau niciun rezultat.

Marketing-ul este bazat pe logică, psihologie și creativitate. Lucru pentru care sunt pregătită să vă introduc într-un mod personal și motivațional. Acest curs o să vă schimbe nu doar modalitatea de promovare, dar și atitudinea, gândirea și tacticele cu care trebuie să-l tratați, rezultatul fiind obiectivul principal: independența financiară și popularitatea în industria Beauty.”  Tabya Tabuica

Am pregătit pentru tine o serie de lecții video, prezentari si teste cu cele mai actuale cunoștințe pe care le-am adunat din propria experiență, propriile eșecuri și, cel mai important, propriul succes.

Ce vei învăța din cursul online de Beauty Marketing?

Vei afla totul despre marketing în domeniul serviciilor de frumusețe la ora actuală.

Vei învăța să înțelegi mai bine ce își doresc clienții tăi ca să-i poți atrage și fideliza.

Vei învăța cum să crești profesional cu o imagine care vinde.

Vei învăța să îi transformi pe clienții existenți în “agenți de vânzări”.

Vei afla secretele care te vor ajuta să vinzi mai scump serviciile de înfrumusețare și să-ți mărești veniturile.

Vei afla cele mai inedite metode de ofertare a clienților.

Vei învăța când și cum poți să-ți mărești prețurile fără să pierzi clienți.

Vei învăța să devii creativ și să-ți creezi singur conținut pentru promovare.

Vei afla ce aplicații mobile și cum să le folosești pentru editare foto și video de pe telefon.

Vei învăța să-ți petreci timpul cu clienții, iar social media să funcționeze în regim automat.

Vei învăța să faci propriile “coveru-ri” de publicitate, grafică și design pentru postări cu ajutorul telefonului.

Vei învăța să crești audiențele și urmăritorii ca mai apoi să-i transformi în clienții tăi.

Vei învăța să-ți creezi conturi atractive pe Instagram și Facebook.

Vei învăța să-ți creezi propriul brand magnet pentru clienți.

Vei învăța cum să creezi și să gestionezi campanii eficiente de promovare pe Facebook și Instagram fără investiții mari.

Cu ce vei rămâne după acest curs? 

Vei rămâne cu toate instrumentele necesare pentru creare de conținut media.

Vei deține cunoștințe logice despre marketing care te vor ajuta să te adaptezi în acest mediu ori de câte ori vei avea nevoie.

Vei ști să te faci plăcut și îndrăgit de clienți fără efort.

Vei ști să gestionezi timpul eficient pentru promovare fără să renunți la ore de muncă.

Vei economisi peste 800 – 1500 de euro lunar pe promovare.

Vei devei propriul tău PR fără implicarea altor companii sau agenții.

Vei devei mai creativ și vei descoperi noi posibilități în industria beauty.

Vei câștiga mai mulți bani dacă vei urma toate lecțiile.

La final de curs, îți voi oferi o Diplomă acreditată de Tabya Academy.

   In prezent nu este suficient sa fii doar un stilist exceptional. Din acest motiv, cursul online Beauty Marketing este ca o „manusa” in atragerea clientilor in aceasta piata concurentiala aglomerata.

Si pentru ca ai ajuns pana aici, imi doresc sa-ti propun cea mai buna OFERTA de pret pentru cursul Online Beauty Marketing chiar ACUM: VREAU OFERTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *