La multi ani, tabya!

La multi ani, tabya!

Tabya Tabuica este o femeie puternica, ce reuseste cu succes sa imbine cariera, cu viata personala! Este mama de gemene, lash stilist cu experienta de peste 9 ani, fondatoarea si Trainerul primei Academii, in domeniul extensiilor de gene: Tabya Lash Academy, din Romania si organizatorul propriilor programe de instruire profesionala, bucurandu-se de apreciere la nivel international, datorita tehnicii sale de autor : Twin Lash.

Este pasionata de domeniul beauty, mai exact de extensiile de gene, care au consacrat-o! A pornit de la o idee, a avut curaj, perseverenta si a reusit! Ce isi propune, realizeaza de fiecare data ! Un om dedicat, care ii inspira mereu pe cei din jurul sau sa actioneze. Doreste sa evolueze in fiecare zi, atingand noi recorduri personale si nimic nu ii este imposibil!

De asemenea, este si Fondatorul, PR si Coordonatorul Profesional al primului salon specializat in extensii de gene din tara: Tabya Eyelashes & Beauty,salon situate in nordul Bucurestiului, iar afacerea sa ocupa un loc de frunte in industria frumusetii.

Este Brand Ambasador si Distribuitor exclusiv in Romania, al brandurilor: Neicha, O’Clair, Beauty Wave, Laenita si dezvoltator al brandului personal de produse profesionale dedicate extensiilor de gene, categoria “highclass”, Tabya Lashes (www.tabyalshes.com);

Experiența sa profesionala este încoronata și de numeroasele participari ca speaker national si international, dar si ca jurat în cele mai importante competitii de extensii de gene din lume: in Moscova, Ucraina, Italia, Portugalia, Franta, Grecia. De asemenea, mentionam si recordurile obtinute in ceea ce priveste organizarea a 2 editii TOP LASH CAMP (Conferinta & Worksops) 2018 si 2019, pentru numarul de speakeri invitati si participanti.

Tabya Tabuica se descrie drept o persoana sincera, muncitoare, empatica si perfectionista! Incurajeaza sa muncesti neincetat pentru visul tau, sa acorzi timp pasiunilor si sa ai incredere in propria intuitie.

Astazi este ziua ta, TABYA, zi frumoasa ca tine si ca tot ce atragi in jurul tau!

LA MULTI ANI, BOSS!

Te pupam, TABYA TEAM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *