DESCOPERA EXTENSIILE DE GENE CU ILUZIE OPTICA!

DESCOPERA EXTENSIILE DE GENE CU ILUZIE OPTICA!

Dark illusion sunt extensiile de gene considerabil mai moi, chiar și vizibil sesizabil acest aspect. Astfel, grosimea de 0,1 se simte la atingere ca cea de 0,05.
Datorita faptului ca fibra este formata din 2 fire de 0,05 lipite din fabrica, extensia dark illusion are o intensitate net superioara in ceea ce privește culoare, fata de firul clasic 0.1, ceea ce insemana ca este „cel mai intens negru” din lume in materie de extensii de gene.
Acest lucru ne permite de asemenea sa marim volumul pentru fiecare grosime fata de firul clasic. Pana si grosimea 0,15 poate fi utilizata in volum 2-3D, fara sa afecteze firul natural si fara sa ingreuneze. Descopera si adezivii # TabyaLashes potriviti nivelului tau de experienta si tehnicilor de lucru!

DESCOPERA EXTENSIILE DE GENE CU ILUZIE OPTICA!

Dark illusion reprezinta o structura noua de extensii de gene, in premiera mondiala! Aceasta structura este inventata de noi, având drept baza tehnica twin lash clasic. Ideea este sa oferim un volum soft din aceasta structura, având o greutate de 2 ori mai mică, fata de o fibra clasica.

Datorita structurii avem o aderenta mult mai rapida, ceea ce insemna ca si cuplarea va avea loc imediat si nu depinde de viteza adezivului sau conditiile din încăpere (salon).
Drept rezultat, aceasta structura prelungeste rezistenta cu 1-2 saptamani, fata de acelasi volum cu fibra clasica.
Nimic mai satisfacator pentru client si faptul ca acum este real, sa aplicam un 2D care arata ca intensitate ca un 4D, fara sa ingreunam genele biologice. Dark Illusion se pot numi chiar extensii de gene cu iluzie optica, tocmai pentru ca reflecta vizual un volum mai mare decat cel real aplicat!
Datorita faptului ca sunt atat de fine, baza se va forma mai subtire decat in cazul genelor clasice si acest lucru ne permite sa facem 4D cu 0,1 chiar si pe genele subtiri, ceea ce nu este real in cazul structurii clasice.

Dezavantaje: singurul dezavantaj este ca pigmentul este atat de intens, incat pentru persoanele cu gene extrem de rare, blonde sau cu goluri, pot sa nu camufleze aceste aspecte. Cu precădere, daca este utilizat in volum mic. Nu sunt potrivite persoanelor care doresc un set extrem de natural. Nu sunt comode in formarea evantaielor manuale sau placuta, dar sunt excelente pentru tehnici one by one. In cazul in care nu se respecta directiile ideale, acest lucru va fi vizibil in rezultat.


Speram ca informatiile sunt clare si utile si va vor ajuta sa transmiteti clientilor noutatea anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *