Curs lash marketing 2020

Curs lash marketing 2020

Chiar dacă este o vorba veche, se potriveste foarte bine oricand si oriunde. In contextul domeniul lash making, informatiile si apoi aplicarea lor in mod direct inseamna un avantaj competitional cert! Din acesta necesitate a luat nastere si Cursul Lash Marketing care se organizeaza anual, fiind unul dintre cele mai complexe update-uri pentru specialistii din domeniu, fie lash artisti, fie manageri si asistenti de saloane.

„Informatia inseamna putere”

Cuvantul „multitasking” are o semnificatie puternica pentru cei care bineinteles au venit la acest curs interactiv. Nu este de ajuns sa lucrezi doar foarte bine, trebuie sa stii si sa te promovezi, unde si cum sa postezi in mod eficient si cu un cost optimizat. Este dovedit cat de importanta este perceptia celor din jur asupra ta si a muncii tale.

Pe aceste principii a fost elaborata si prezentarea Tabyei Tabuica, CEO al salonului Tabya Beauty si al brandului de extensii gene TabyaLashes si sursa principala a ideilor de top si a inovatiilor in domeniu beauty, din Romania. De la A la Z, despre marketing si valentele sale in domeniul beauty.

Perfectionarea presupune practica!

Demonstratiile care au sustinut partea teoretica au fost savurate pana la ultima secunda de participante. Toate instrumentele (aplicatiile) testate si care au reale rezultate au fost oferite fetelor, iar delicios a fost exercitiul pentru “pozele perfecte” si rafinarea acestora pentru obtinerea impactului vizual dorit.

Desi presupune multa munca din partea fiecaruia, toate updaturile tehnologice trebuie insusite si doar asa putem avea o evolutie profesionala, a sustinut Tabya.

Facebook si algoritmul de lucru 2020

Exista schimbari si in ceea ce trebuie sa postam pe Facebook, unde si cand (la ce ore), pentru ca rankingul postarilor sa fie unul de top. Eficienta generarii de comentarii la postari, share, like-uri, hastag si continut potrivit paginii FB , toate acestea au fost exemplificate. Astfel participantele si-au insusit informatiile si au putut clasifica cu asa DA, asa NU actiunile  pentru social media.

Campanii platite pe social media?

Pe langa cresterea organica, importanta este si parte de reclama platite. Cum elaboram si gestionam sistemul de plati Instagram si Facebook? La aceasta intrebare s-a raspuns pas cu pas, prezentarea fiind bazata pe capturi de ecran, din activitatea reala. Consideram ca a fost cea mai buna formula de prezentare pentru insusirea acestor cunostinte, lucru reconfirmat si de participantele noastre.

Sampanie, flori si un curs la superlativ!

Ne-am si destins la curs, atmosfera fiind extrem de prietenoasa, multe dintre cursante cunoscandu-se una cu alta, asa ca a fost prilej de schimb de experiente de lucru si sesiune foto. Imaginile spun totul: dinamica, focus si obiective comune pentru dezoltarea carierei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *