Adezivul perfect este…

Adezivul perfect este…

“Care este adezivul Perfect?” reprezinta intrebarea cu frecventa maxima din partea lash artistilor. Cu siguranta toti suntem in cautarea perfectiunii si ne dorim sa o gasim, doar ca in cazul adezivilor nu exista un raspuns singular. Un adeziv cu o rata de 100% indragit si utilizat de catre lashmakeri este dificil de descoperit. In schimb, cu siguranta va putem ajuta sa identificati adezivul cel mai potrivit pentru dvs., urmarind principiile:

1. Adezivul functioneaza la maxima lui capacitate in conditiile ideale (umiditate 40%-60% si temperaturi 19-23 grade), dar niciun parametru nu este ideal in lipsa oxigenului din cabinet, asa ca indicele corporal va fi pe moment cel mai bun instrument de masurare. Un adeziv functioneaza bine cand si stilistul se simte confortabil. Daca stilistului ii este frig sau dimpotriva prea cald si adezivul resimte. Mai mult, cu cat este mai mic recipientul adezivului, cu atat mai intens trebuie agitat. Asadar, in fiecare dimineata va recomadam 3-5 minute sa agitati intens adezivul, apoi inainte de fiecare picatura noua, cate 1 minut.


2Cand umiditatea scade si viteza adezivului scade, astfel trebuie sa alegem un adeziv mai rapid. Ex: daca esti obisnuita cu un adeziv cu o cuplare de 2 secunde, la umiditate mica ar trebui sa alegi un adeziv de 1 secunda ca sa functioneze la viteza cu care esti obisnuita. La fel se intampla si in cazul in care umiditatea este mare, viteza adezivului depaseste viteza mainelor tale si vei fi nevoita sa alegi un adeziv mai lent.


3. Un adeziv testat in cele 4 perioade ale anului va demonstra faptul ca acesta nu se comporta la fel in fiecare sezon. Pentru ca parametrii se schimba, astfel si viteza si modul de cuplare va fi diferit, de aceea indrazniti sa mai testati odata un adeziv cu un raiting mare de utilizare, poate de aceasta data el va fi potrivit. Nu excludeti ca si experienta dvs conteaza si tehnicile de lucru.


4. Utilizati intodeauna adezivul care corespunde vitezei dvs. de lucru. In cazul in care adezivul este mai rapid decat miscarea mainelor de la picatura pana la firul natural de geana, acesta se poate cupla superficial cauzand caderea prematura a extensiilor.

Conditiile ideale in cabinetul lash artistului

5. Alegeti intodeauna adezivi cu vaporizare mica si tindeti catre acest trend sanatos. conform ultimilor date medicale rata persoanelor alergice in Romania s-a marit considerabil, astfel sistemul imunitar poate reactiona neasteptat la vapori. Un adeziv cu vaporizare mica va proteja atat clientul, cat si stilistul de gene. Bucurati-va de o procedura sanatoasa cu adezivi precum Crystal Volume si Xpert, TOP LASH adezivi cu vaporizare mica.


6. Nu uitati ca aderenta si rezistenta extensiilor nu depinde doar de adeziv, tehnica reprezinta 70% din retentie, astfel acordati o mare atentie pentru actualizarea cunostintelor practice in domeniul extensiilor de gene. Cu siguranta fiecare din noi crede ca stie tot, dar in acest domeniu “baby” lucrurile se schimba cu o viteza incredibila., astfel toate “update-urile” vor fi benefice carierei dvs. Inscrie-te la cursuri, spre exemplu TWIN LASH este o tehnica de volume 4-10d+ care va ofera si o retentie incredibila, depasid toate tehnicile de volum existente.


7. Invatati sa deosebiti adezivii lichizi de cei viscosi, ambii ofera posibilitati mari, dar cu fiecare trebuie lucrat diferit. Asa ca atunci cand treceti de la un adeziv la altul luati in calcul si perioada de acomodare pentru fiecare, ca sa nu va faceti o concluzie primita.


8. Intodeauna “stingeti” picatura “veche” cu Primer sau Accelerator ca sa protejati sanatatea clientei si a dvs. Mai mult, umidificatoarele va ofera un mediu perfect de protectie in cabinet. Cum? Vaporii sunt mai putin nocivi la umiditate mai mare si daunatori la umiditate scazuta.


9Modul in care introducem evantaiele sau firele false in adeziv este important, dar aceste metode diverse le putem practica impreuna la curs, regland in acelasi timp pozitia mainilor si unghiul de introducere pentru o cuplare perfecta.


10. Sa aveti la indemana minim 2 adezivi. Alegeti-l pe cel potrivit in functie de fiecare client, dupa o scurta testare. Cel care are o cuplare mai buna acela se va potrivi clientei si va avea o retentie mai mare. In plus, adezivul rezerva nu este un lux, ci o necesitate.

Adezivi Tabya Lashes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *