SEMINAR LASH SCULPT SI LASH MARKETING 2018

Tabya Lash Academy este prima scoala de instruire profesionala in industria extensiilor de gene si sprancene fir cu fir din ROMANIA. Peste 300 de sesiuni-cursuri complete sustinute, peste 720 absolventi si 998 de diplome oferite, ceea ce dovedeste fidelitatea clientilor fata de programul complex lansat.

Trainerii nostri, Tabya Tabuica si Inga Lascu, au experienta practica si profesionala de peste 7 ani in domeniu, sunt speakeri la Conferinte Internationale si judecatori la multiple concursuri de extensii de gene. Programa cursurilor este una complexa, extrem de atent realizata si updatata si la cerintele internationale, fiind suportul garantat de care cursantii au nevoie pentru a pune bazele unei cariere de succes in lash making.

Scopul nostru este dezvoltarea continua a domeniului lash making, ne stabilim teluri inalte si cu exigenta maxima dorim acest lucru pentru toti lash stilistii pasionati, motivati sa evolueze.

Seminariile organizate de Academia noastra sunt o parte valoroasa de informatie, update, prezentarea tendintelor, cu aplicabilitate in domeniul lash making. Din feedback-urileparticipantilor am sustras ideea ca nu sunt simple intalniri, ci pentru cei care au fost prezenti sisunt deja familiarizati cu acest tip de eveniment, sunt chiar repere si momente de “click”. Adica lucrurile chiar se schimba in bine dupa seminarii si participantii isi insusesc foarte rapid informatia, si chiar daca au fost de mai multe ori la acelasi tip de seminar recunosc faptul ca mereu au avut ceva nou de invatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *