ESTE IMPORTANTA VITEZA ADEZIVULUI?

ESTE IMPORTANTA VITEZA ADEZIVULUI?

Prin acest articol dorim sa subliniem inca odata importanta alegrii adezivului/adezivilor potriviti. Deseori clientii alearga poate dupa cel mai vandut adeziv, cel mai recomandat, dar trebuie sa pornim de la un lucru extrem de  important: adezivul este o alegere personala, pentru ca tine de dexteritate, de experienta, tehnici si de conditiile de lucru. 

Adezivul este o alegere personala, pentru ca tine de dexteritate, de experienta, tehnici si de conditiile de lucru. 

Asadar, atrageti mereu atentia urmatoarelor caracteristici si nevoilor dvs., in calitate de lash artisti.
– Viteza –
– Flexibilitatea-
– Aderenta-
– Mirosul –
– Gradul de Alergeni –
– Culoarea –
Aceste caracteristici sunt de baza atunci cand alegem adezivul potrivit pentru extensiile de gene. 

De regula, majoritatea tehnicienilor isi doresc un adeziv extrem de rapid, ca evantaiele sa ramana perfect deschise, sa nu-si schimbe pozitia in momentul cuplarii, sa nu cada si sa nu se lipeasca intre ele.

Dar nu intodeauna acest lucru este cauza acestor probleme, ce apar frecvent in viata unui stilist de gene.
Adezivul uscat inainte de atasarea pe geana naturala este una din problemele principale, rezultand urmatoarele rezultate negative:
– rezistenta scade vizibil
– extensiile se desprind in momentul verificarii lucrarii.

Sunteti un lash stilist care lucreza rapid? Atunci adezivi precum Speed Up, Crystal Volume, Red Carpet sunt printre cei recomandati la nivel de viteza.

Daca esti in cautarea unor adezivi cu o viteza medie, de 1-1,5 secunde, atunci adezivul Iq si Xpert Flex sunt cei la care trebuie sa te uiti in specificatii.Iar pentru incepatori, pentru ca au desigur un ritm mai lent de lucru, adezivul Ideal Fix trebui neaparat incerca!
Din aceasta cauza este extrem de important sa alegeti un adeziv potrivit tehnicilor cu care lucrati si vitezei de aplicare a specialistului.

Daca aveti probleme in alegerea adezivului, reprezentantii #tabyalashes si #neicha va pot ajuta in selectia adezivului potrivit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *