Pasiunea, calea spre succes. Asa a inceput povestea tabya lashes

Pasiunea, calea spre succes. Asa a inceput povestea tabya lashes

Pasiunea pentru ceea ce face si munca neincetata ii aduc meritele cuvenite si o plaseaza in randul femeilor de succes. Datorită Tabyei și a modului în care a reușit să introduca pe piață conceptual de lash making, tehnica de aplicare a genelor fir cu fir, prea puțin cunoscută în Romania la ora aceea, a reusit sa fascineze multe femei, deoarece genele pot fi purtate în orice moment al zilei, indiferent de evenimentele la care participă.

Practic, triumful obtinut consta in posibilitatea de a modela privirea cu ajutorul tehnicii de sculpt lash și eye design.
Deoarece existau prea puțini experți în domeniul de lashes, Tabya a pus bazele primei Academii de extensii de gene, Tabya Lash Academy. Astfel, împreună cu brand-urile partenere, Tabya și-a dezvoltat afacerea în trei ramuri conectate între ele: distribuție, academie și salon.

Pasiunea pentru ceea ce face si munca neincetata ii aduc meritele cuvenite si o plaseaza in randul femeilor de succes.

Si cum o asemenea persoana inovatoare, doreste si pentru cei din jur tot ce e mai bun, ceea ce odata a fost doar un proict, a devenit realitate. Mai precis, Tabya este azi si fondator al brandului de produse profesionale Tabya Lashes. Conceptul reprezinta practic sintetizarea vastelor cunostinte si munca in domeniu, de peste 6 ani.

Produsele Tabya Lashes garanteaza 100% satisfactie pentru lash stilist, in timpul procedurii, cat si pentru clientul final. Un client multumit va deveni un client fidel, care merita sa fie rasfatat cu cele mai bune produse profesionale existente. Produsele Tabya Lashes sunt diversificate suficient si eficient pentru stilistul care tinde spre perfectiunea lucrarilor sale, reprezentand instrumentele de lucru ideale pentru lash stilistii de Top!

Stilistii care aleg Tabya Lashes vor fi cei mai buni specialisti si vor putea fi trainuiti in cadrul cursurilor pe care Tabya Lash Academy le sustine luna de luna. In plus, ei vor fi garantat protejati si sustinuti de brand pentru a avea preturi corecte si pentru a se dezvolta individual in domeniului Lash Makingului.

Am acordat o atenție deosebită primelor produse folosite pentru pregatirea genelor naturale, înainte de procedura de aplicare- cea mai bună selecție a ingredientelor pentru Cleanser-solutia de curatare, Primer-solutia de degresare, materialele din care sunt fabricate periutele si accesoriile.

Descoperiți formule adaptabile și unice pentru toate nivelele de practică, pe baza experienței dvs. ca stilist și a rapidității muncii dvs.! Familiarizați-vă cu adezivii de TOP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *