Produse inovative, motivatie pentru lash artisti performanti!

Produse inovative, motivatie pentru lash artisti performanti!

Stiai ca primele 3 secunde sunt cruciale pentru ca un client sa aiba un raspuns vizual pozitiv? Ce inseamna acest lucru in lash making? Faptul ca atunci cand un client intra in contact cu spatiul tau de lucru, il inviti sa se aseze pe patul pe care o sa stea aprox 2 ore, poti sa il cuceresti sau sa il determini pe client ca data viitoare sa caute un alt salon. De ce? Pentru ca ordinea,curatenia, atmsofera din cadrul salonului, sunt cuvinte cheie cu care oamenii rezoneaza.
Astfel, un lash stilist profesionist trebuie sa aiba totul la locul lui! Iata de ce Organizatorul #TabyaLashes, pe langa designul sau atragator si patttern-ul efect de marmura, este ideal pentru organizarea produselor de lucru. Este compact, ușor de integrat pe orice măsură de lucru si prevazut cu capac de protecție pentru 3 compartimente. Ai loc pentru cleanser, primer, periute, aplicatoare, placate cu gene, dischete demachiante si inca mai cate produse. 

Iubim ceea ce facem si iubim sa inovam domeniul lashes, prin gama diversificata de produse si servicii pe care le oferim.

Un alt produs de care suntem foarte mandrii este Masca cu filitru din carbon, pentru protectia lash stilistului in timpul lucrului. Din momentul in care a fost disponibila pe site www.tabya.beauty, peste tot se vorbeste despre ea, cat de buna si confortabila este.
Masca este confectionata 100% din bumbac, este prevazuta cu o valva pentru a usura respiratia si cu un filtru de carbon, care se schimba la 3-5 zile. Carbunele activat din filtru pentru masca #TabyaLashes functioneaza printr-un proces numit absorbtie, prin care moleculele de poluanti sunt prinse in interiorul structurii porilor din substratul de carbon. Filtrarea activa a carbunelui scade in mod obisnuit, randamentele componentelor fazei de vapori de fum, adeziv, puternic iritante pentru caile respiratorii. Aveti grija de sanatatea voastra, dragi lash stilisti, cu masca minune #TabyaLashes, si de asemenea, filtrele se pot achizitiona separat.

Luna aceasta am lansat in cadrul Show room-ului trei produse la care echipa de marketing si creatie lucreaza de mult timp, pentru ca in final sa va livram dvs. dragil lash stilisti, 100% calitate pentru 100% performanta!

Cunoasteti expresia Best classic chic? Ei bine, negrul este cunoscut simbol al stilului. De aceea, am si gandit ca cel mai potrivit pentru paturile din salon este negrul. Impune un aer sofisticat si poti sa accesorizezi in jur foarte simplu. Nu dai gres. Am testat efectul chiar in beauty salonul Tabya Eyelashes si totul arata perfect. Apoi, contrastul coloristic cu cel din logo-ul alb Tabya Lashes este exact in proportia care trebuie, pentru ca trebuie sa fii mandru ca lash stilist de brandul cu care lucrezi. Afla mai multe despre aceasa husa de protectie!
Am pregatit pentru voi si un set promotional! Iar pentru aceia dintre voi care iubesc brandul #TabyaLashes si isi doresc accesorizarea completa, iata ce surpriza v-am pregatit! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *