TENDINTELE 2020-2021 IN LASH MAKING!

TENDINTELE 2020-2021 IN LASH MAKING!

La fel ca in beauty & fashion si in domeniul extensiilor de gene exista trenduri si anual diferite tendinte, care influenteaza lumea genelor. Fiind un domeniu “baby” din industria beauty, extensiile de gene “au suferit” multiple schimbari in ultimii ani. Focusul tendintelor a fost sanatatea ochilor si executarea procedurii orientata pe diminuarea ratei problemelor care pot aparea, precum alergiile, sensibilizarea ochilor sau deteriorarea genelor biologice.

In ultimii doi ani, trendurile au vizat extensiile de gene cu volume adaptate, de la medii la extreme, o transparenta minima, linia perfecta a varfurilor si intensitatea in baza. In 2019 aceasta tendinta incepe sa cedeze loc extensiilor de gene cu volum in baza, efect de eyeliner, insa cu varfuri imperfecte, intrerupte, raze lungi si evidentiate. Aceste influente sunt venite de la genele banda purtate de Kim Kardashian, suspuse unei promovari intense si care a dat nastere stilului “imperfect-perfect”. Si cand zic asta ma refer la faptul ca rezultul tehnicii Kim este unul extrem de studiat, nimic intamplator. Tehnicienii de extensii de gene au facut multiple incercari in aceasta directie pana au gasit formulele si graficele destul de complicate, cu care sa reuseasca sa recreeze look-ul.

Aliquam purus enim, fringilla vel nunc imperdiet, consequat ultricies massa. Praesent sed turpis sollicitudin, dignissim justo vel, fringilla mi.

In urma “slefuirii” personalizata, adaptarea si mixarea unor curburi noi pe piata ( L, L+, A+) au fost asimilate de noul trend.
Genele Blossom (filate/intrerupte) sunt acum la mare cautare in 2019 si cererea este in crestere, astfel prevad ca tot mai multe femei vor opta pentru acest stil! Cu aceasta ocazie s-a lansat si colectie de gene banda, reinterpretare Kim style, cu ajustari vizibile si caracteristici intens studiate. Este vorba de genele banda din nurca naturala Tabya Lashes, cu 7 modele unice, usor de aplicat si extrem de confortabile. Numerosi make-up artisi au inceput sa lucreze cu aceste modele si le propun drept trend 2020.

Aceleasi modele cu succes sunt adaptate si in zona extensiilor de gene fir cu fir, prin tehnicile one by one, twin lash si russian volume. 20% din clientele salonului Tabya Beauty au incercat genele blossom, sigur personalizate in functie de fizionomia proprie, iar 90% dintre ele au devenit fidele stilului. Daca este sa vorbim despre mega volume, acestea cu siguranta nu vor disparea. In proportie de 50% dintre iubitoarele de acum vor pastra aceasta preferinta, insa usor vor scadea din lungimi!

Acum, daca ar fi sa ne teleportam in 2021-2023, cu destul de mare siguranta, trendul in volume mari va fi in scadere. Astfel, extensiile de gene fir cu fir clasice vor fi din nou in trend, dar cu un “twist”, acel plus de valoare, vor fi total diferite de cele purtate acum 5-10 ani. Clasicul va insemna curburi mixate cu accent pe directii si sigur “joaca” cu stilul blossom. Doamnele vor dori sa-si evedentieze frumusetea naturala, iar extensiile vor fi purtate pentru confort, design si time management mult mai bun. De asemenea, volumele medii vor fi favoritele acelor femei ce doresc un rezultat cu o baza mai intensa. Daca este sa vorbim de mega volume, acestea cu siguranta nu vor disparea. In proportie de 50% dintre iubitoarele de acum vor pastra aceasta preferinta, insa usor vor scadea din lungimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *